Xbox Game Pass Ultimate: régen várt játék kapott megjelenési dátumot a szolgáltatáson! [VIDEO]

Egy új játék day one-megjelenését erősítették meg az Xbox Game Pass Ultimate 2024 áprilisára. Így a játékosok jövőre legalább egy új címre már biztosan számíthatnak.

 

 

A legutóbbi Xbox Partner Preview eseményen megerősítést nyert, hogy a Manor Lords egy új első napi Xbox Game Pass Ultimate megjelenés lesz 2024 áprilisában. A hamarosan megjelenő középkori stratégiai játék hivatalosan 2024. április 26-án érkezik a PC Game Pass részeként. A Manor Lords eredetileg PC-exkluzív projekt, ám a PC Game Pass mellett az Xbox Game Pass Ultimate felhasználók is lehetőséget kapnak majd a játékra. A Manor Lords csatlakozik a jövő évre tervezett Game Pass-kiadások már eddig is növekvő listájához.

A Manor Lordsot már több évvel ezelőtt bejelentették; a fejlesztő Slavic Magic rendkívül aktív volt a közösségi médiában, ahol rövid klipeket osztott meg és betekintést engedett a fejlesztési folyamatba.

A fejlesztők nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a játék minden aspektusát, valamint a középkori hitelességét bemutassa. Nem meglepő, hogy máris elég nagy rajongótáborra tett szert.

A Slavic Magic a tegnapi Xbox Partner Preview esemény részeként megosztott egy új trailert a Manor Lordsról. Ez két fontos bejelentést tartalmazott. Az első bejelentés az volt, hogy a Manor Lords mostantól megerősítette, hogy első napi Game Pass Ultimate kiadásként jelenik meg. (Kezdetben kizárólag PC-n.) A második bejelentés a Manor Lords véglegesített megjelenési dátuma volt. Április 26-án lesz játszható a Manor Lords.

A Slavic Magic egyértelművé teszi, hogy a Manor Lords 2024. áprilisi megjelenése a játék korai hozzáférésű változata lesz, nem pedig a teljes megjelenés.

Megerősítették, hogy a Manor Lords korai hozzáférésű változata olyan alapvető rendszereket tartalmaz majd, mint a városépítés, a hadseregkezelés és a csaták, a területigénylés, valamint a játékmódok és forgatókönyvek korlátozott választéka. A teljes megjelenés jelentősen kibővíti majd ezt a tartalmat. Egyelőre nem világos, hogy a Manor Lords mikor fog teljes egészében megjelenni.

Meglepő volt látni, hogy a Manor Lords az Xbox Partner Preview esemény részeként szerepelt. A PC-s játékok továbbra is a Microsoft Game Pass terveinek középpontjában állnak. Ám ritka, hogy a játékok ilyen hangsúlyosan szerepeljenek. A Manor Lords ráadásul némileg hiánypótló projekt. Hiszen egy középkori stratégiai játék, összetett gazdasági és társadalmi rendszerrel. A játék egyszerűen túl nagy benyomást kelthetett ahhoz, hogy ki lehessen hagyni.

Azzal, hogy a Manor Lords is bekerült a Game Pass játékok listájába, a 2024-es év kezd nagyon érdekesnek tűnni. A Game Pass jövő évi megjelenését már tucatnyi játék megerősítette. Azonban megjelenési dátummal csak kevesen rendelkeznek. A Persona 3 Reload február 2-án, az Eiyuden Chronicle szintén ugyanakkor jelenik meg. A Hundred Heroes április 24-én érkezik. Várhatóan ez a lista az új év közeledtével még bővülni fog.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu