Sicario 3: újra együtt láthatjuk majd az első két film minden főszereplőjét?!

MOZI HÍREK – A Sicario 3 producerei az eredeti trió, vagyis Emily Blunt, Josh Brolin és Benicio del Toro újraegyesítését tűzték ki célul a folytatásban.

 

 

A filmsorozat producerei a Sicario 3-on dolgoznak. Ebben esetleg visszatérhet az eredeti szereplőgárda, köztük Emily Blunt, Josh Brolin és Benicio del Toro. A 2015-ös első film az amerikai-mexikói határon zajló drogháborút mutatta be a közönségnek. A középpontjában egy FBI-ügynök, Blunt karaktere állt. Egy kormányzati munkacsoport kéri fel a drogkereskedelem elleni küzdelemre. A 2018-ban bemutatott Sicario 2 folytatta a történetet, kiemelve a drogháború eszkalálódását. A kartellek terroristákat kezdtek el átcsempészni a határon. A folytatásban Brolin karaktere, Matt Graver szövetségi ügynök és a Benicio által alakított Alejandro újra összeálltak, hogy szembenézzenek ezzel a fenyegetéssel.

A Colliderrel beszélgetve Molly Smith és Trent Luckinbill producerek megosztották a projekt iránti lelkesedésüket és azt a szándékukat, hogy újra összehozzák a triót.

A folyamatban lévő SAG-AFTRA sztrájk okozta kihívások ellenére továbbra is optimisták a színészek visszatérésének lehetőségét illetően. A sztrájk okozott némi késést a forgatókönyvírás folyamatában. Ám a producerek hangsúlyozták, hogy az érintettek jól informáltak és lelkesen folytatják a történetet.

„Az az elképzelésünk, hogy újra összehozzuk a stábot Benicióval, Emilyvel és Josh-sal, és van egy nagyszerű történet, amit el kell mesélnünk… Benicio, mivel csak mostanában dolgozott velünk, jelenleg talán a legközelebb áll hozzá. De tájékoztatjuk az összes tehetséget. Közel maradtak hozzá. Ahogy Trent is mondta, a sztrájk egy kicsit lelassított minket az utolsó vázlat elkészítésében, de azt hiszem, mindenki nagyon izgatott. Mindenki úgymond ismeri a történet kereteit, és nagyon izgatott, hogy remélhetőleg hamarosan elkészüljön a forgatási tervezetünk.”

 

A Sicario 3 forgatása a sztrájkok feloldása után folytatódik

 

A Sicario 3 továbbra is Benicio del Toro karakterére fog koncentrálni. Basil Iwanyk producer lelkes a kilátások miatt. Szerinte Benicio alakítása sosem unalmas, és a rajongók nem tudnak betelni vele. Erica Lee producer szintén lelkesedését fejezte ki a harmadik résszel kapcsolatban, és „fantasztikusnak” nevezte a koncepciót.

Eközben Josh Brolint nem tántorítják el az esetleges késések. Alig várja, hogy visszatérjen a Sicario 3. részében, még akkor is, ha ez hosszabb várakozást jelent. A harmadik film forgatókönyvét már megírták és átdolgozták. A csapat továbbra is eltökélt abban, hogy az elképzeléseik szerint hozzák létre.

A Sicario 3 jelenleg a hollywoodi színészsztrájk miatt várakozik.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu