Bajban lehet a Sicario 3?! Josh Brolin nyilatkozott

MOZI HÍREK – Josh Brolin színész kétségbe vonta a Sicario 3 megjelenését, és elismerte, hogy a harmadik rész elkészítése kihívást jelent.

 

 

A nagy sikerű franchise rajongói türelmetlenül várták a harmadik résszel kapcsolatos híreket. Reményeik azonban szertefoszlottak Josh Brolin színész legutóbbi, a projekt előrehaladásáról szóló frissítésével. A Variety-nek adott interjújában Brolin megosztotta aggodalmait a Sicario 3 késése miatt.

Mint visszatérő szereplő, aki az előző két filmben Matt Graver CIA-tisztet alakította, Brolin elmagyarázta, miért nem készült még el a film a rajongók nagy igénye ellenére.

A színész szerint a harmadik film életre hívása kihívást jelentett. Habár az első két film anyagi sikert hozott, a harmadik filmet még így is nehéz elindítani.

„A Sicario 3, próbáltuk rendbe tenni és beindítani, de miért nem történt meg? Meddig lehet várni? Nehéz filmet csinálni, annak ellenére, hogy a kettő pénzt hozott, és az emberek állandóan erről kérdezősködnek.”

A 2015-ben bemutatott Sicario kritikai és kereskedelmi siker volt. A Denis Villeneuve rendezésében és Emily Blunt főszereplésével, Kate Macer FBI-ügynök szerepében készült film egy homályos kormányzati munkacsoport történetét mesélte el. A csoport részt vett a drogok és a mexikói kartell elleni folyamatos háborúban. A folytatás, A zsoldos (Day of the Soldado) című film 2018-ban került bemutatásra, és Matt Graver és Alejandro Gillick történetét folytatta. A Stefano Sollima által rendezett film vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, de így is felkeltette a franchise rajongóinak érdeklődését.

Az utóbbi időkben többször érkeztek hírek, amelyek szerint már készül a harmadik film. A rajongók izgatottan várták, merre folytatódik a történet. Bár Brolin frissítése csalódást okozott, a filmipar kiszámíthatatlan, és mindig van rá esély, hogy a projektet a jövőben újraélesztik.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu