The Walking Dead: mégiscsak elkészülhet a 12. évad? Nem akárki utalt rá!

MOZI HÍREK – Scott Gimple, a The Walking Dead tartalomért felelős vezetője szerint a zombis sorozat 12. évada még mindig elkészülhet – a folyamatban lévő spinoffok után…

 

 

Scott Gimple, a The Walking Dead tartalomért felelős vezetője szerint a hosszú ideje futó zombisorozat 12. évada még mindig napirenden van a jelenleg futó spinoffok után. A zászlóshajó sorozat 2022-ben ért véget. Helyet adva ezzel több spinoffnak, amelyekben az eredeti sorozat főbb szereplői szerepelnek.

Eddig a Maggie és Negan főszereplésével készült Dead City, valamint a Daryl Dixon főszereplésével készült Daryl Dixon kezdte meg több évados futását.

A New York-i Comic Conon (a ComicBook.com-on keresztül) Gimple elárulta, hogy annak ellenére, hogy a Walking Dead sorozatfináléja már adásba került, nyitott lenne arra, hogy a spinoffok befejezése után visszahozza az alapsorozatot. Arról is beszélt, hogy az összes új spinoff – beleértve a hamarosan megjelenő Rick és Michonne sorozatot, a The Ones Who Live-t is – összeállhatna egy crossover eseményre.

„[Egy crossover] nincs konkrétan tervben. De jó lenne látni. Az álom az lenne, hogy ezek a sorozatok valahogy összefutnának valamilyen módon, narratívan.

Nem vagyok ellene [a The Walking Dead 12. évadának].”

 

Miért lenne a The Walking Dead 12. évada a tökéletes befejezés a franchise számára?

 

Gimple megjegyzései arra utalnak, hogy bár a franchise nagy fináléja nincs megtervezve, a lehetőség még mindig fennáll. Ez azt jelenti, hogy a Dead City New York-i történetétől kezdve a Daryl Dixon 2. évadában kibővülő világméretű utazásig minden a franchise egészére nézve alapvető következményekkel járhat. Erre építhet a The Ones Who Live, amelynek középpontjában a masszív CRM áll. Mindez egy teljesen új világot nyit meg a sorozat számára.

A spinoffok fejlesztése előtt a The Walking Dead 12-15. évadát tervezték, amelyben Daryl elhagyta volna a sorozatot, míg Maggie és Negan a főszereplők közé kerültek volna.

Annak ellenére, hogy saját útjukat járják, az egyes spinoffok főszereplői továbbra is családtagnak tekintik egymást. Ha az eredeti sorozat újjáélesztése során újra együtt látnánk őket, az kielégítő lezárást jelentene a világ különböző részein átélt kalandjaiknak. Ez egyúttal a franchise emlékezetes végpontjához is vezethetné a sorozatot. A közönség által a különböző sorozatokon keresztül hosszú évek alatt megszeretett karaktereket mutatna be.

Egyelőre nem világos, hogy a jövőben hogyan tudna mindenki összefutni. Ám Gimple optimistának tűnik, hogy a Walking Dead 12. évadára valamikor a jövőben sor kerülhet. Ha ez megtörténik, akkor ez többszörös találkozást eredményezhet a spinoff karakterek, valamint a jelenleg futó sorozatban nem szereplő karakterek számára. A franchise nagy fináléjának akkor lenne a legtöbb értelme, ha a spinoffok végül ugyanarra a befejező pontra jutnának.

Forrás: ComicBook.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu