Tovább késhet ez a régen várt Star Wars játék?!

Egy közelgő többjátékos Star Wars videójátékot ismét elhalasztanak, ami meghosszabbítja a már így is problémás hároméves fejlesztési ciklust.

 

 

A hamarosan megjelenő Star Wars Hunters ismét késik. A Lucasfilm Games és a mobilfejlesztő Zynga még 2021-ben egy Nintendo Direct livestream során jelentette be ezt az ingyenesen játszható SW battle royale shootert. A Nintendo Switchre és mobileszközökre egyaránt megjelenő Hunters az eredeti Star Wars-trilógia és az Episode 7: The Force Awakens eseményei között játszódik. A játékosok zsoldosok, lázadó hősök és birodalmi rohamosztagosok válogatottjaként szállhatnak majd szembe egymással.

Ebben az évben korábban egy Star Wars Hunters soft-launch-ot indítottak Android-kompatibilis mobileszközökön Indiában, a Fülöp-szigeteken, Malajziában és Indonéziában.

Tavaly nyáron azonban a Zynga bejelentette, hogy az SW Hunters teljes verzióját 2023-ig elhalasztják. Arra hivatkoztak, hogy egy olyan „versenyképes harci arénajátékot szeretnének létrehozni, amely éveken át szórakoztat”, és megfelel a Star Wars-játékok rajongóinak nagy elvárásainak, akik szívesen belemerülnének a Hunters játszható karakterek érdekes keverékébe.

Sajnálatos módon úgy tűnik, hogy a Hunters megjelenését ismét elhalasztják. A Zynga a hivatalos Twitter-fiókján közzétett bejegyzésben jelentette be ezt az újabb csúszást. Ebből kiderül, hogy a Hunters most valamikor 2024-ben fog megjelenni. Az indokok hasonlóak, mint az előző késésnél. A Zynga szerint a csapat elkötelezett amellett, hogy a játékosoknak a lehető legjobb játékélményt nyújtsa, és ehhez több időre lesz szükségük.

A Zynga azt is elismerte, hogy ezek a késések frusztrálóak lehetnek a játékosok számára, akik izgatottan várják, hogy mit hoz a Star Wars Hunters a zsúfolt online multiplayer battle royal tájra, és megköszönte a türelmüket a játék elhúzódó fejlesztési ciklusa alatt.

A vállalat azt is megjegyezte, hogy a rajongók pozitív visszajelzéseket adtak az SW Hunters soft-launch területein. Ha minden a tervek szerint halad, a Zynga még sok más új funkciót is hozzáad valamikor a játék jövő évi teljes megjelenése előtt.

Az SW-játékok rajongói az elmúlt években rengeteg izgalmas hírt kaptak. Jövőre például megjelenik a Massive Entertainment nyílt világú Star Wars Outlaws című kalandjátéka. Valamint a Nightdive Studio-féle nosztalgikus remasterje a klasszikus FPS Star Wars: Dark Forces-nek. Most a Hunters is csatlakozik ehhez a listához a legutóbbi késés után. A Zynga e sorok írásakor még nem közölte a játék megjelenésének pontos dátumát. Így a Hunters soft launch területén kívüli játékosoknak a további fejleményekre kell figyelniük.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu