Új hős válthatja fel az eredetit Szellemlovas szerepében 2024-ben?!

2024-ben új korszak kezdődik Szellemlovas számára: a Ghost Rider #1 egy új hőst ruház fel a Marvel végső démoni erejével.

 

 

Új Szellemlovas érkezik a Marvel Comicshoz! Ugyanis a kiadó a Bosszú Szellemének új korszakát ígéri. Az i.e. 1.000.000-ben élt mamutlovas ősember hős óta létezik a Marvel történetében a karakter, és most egy új hős veszi át a köpenyt.

Egy friss sajtóközleményben a Marvel elárulta, hogy 2024 márciusában egy új Ghost Rider-sorozat veszi kezdetét Benjamin Percy és Danny Kim tollából.

Egyelőre nagyon keveset tudni. Ám a Marvel megosztotta Juan Ferreyra borítóját, valamint a „Ki az új bosszúálló szellem?” mondatot.

Jelenleg a Szellemlovas címet a legikonikusabb és legeredetibb viselője, az egykori kaszkadőr Johnny Blaze viseli. Azonban, ahogy Blaze összebalhézik a Mefisztó szektával, a dolgok hamarosan megváltoznak. A Marvel szerint:

„Pörgesd fel a motorokat a GHOST RIDER új korszakára Benjamin Percy írótól és Danny Kim művésztől, amely 2024 márciusában jelenik meg. Tudj meg többet a következő hetekben.”

 

Egy új Szellemlovas veszi át a köpenyt

 

A Bosszú Szelleme egy ősi szellem, amely a gonosz tettek megbüntetésének kozmikus szükségességét testesíti meg. Szinte korlátlan hatalommal rendelkezik ahhoz, hogy szenvedést okozzon az arra érdemeseknek. A Szellem azonban olyan hatalmas és kegyetlen, hogy szüksége van egy emberi gazdatestre, aki bosszúszomját az erkölcsösséggel és az együttérzéssel egyensúlyozza ki. Különben a rossz viselkedés minden apró mozzanatát a Pokol tüzével bosszulná meg. A Marvel leghatalmasabb démoni erejeként Mefisztó többször is a Bosszú Szellemének útjába keveredett. Most úgy tűnik, hogy a Mefisztó szekta folytatja ezt a nagy hagyományt.

A Ghost Rider 21. számának közelgő összefoglalója pedig azt találgatja, hogy a szekta megállítása mit jelent a Szellemlovas jövőjére nézve, és felteszi a kérdést: „Lehet, hogy ez egy korszak vége?”.

A legkézenfekvőbb jelölt arra, hogy a Bosszú következő Szelleme legyen, Talia Warroad. A korábbi SHIELD-ügynök és paranormális nyomozó, Talia a Szellemlovassal együtt dolgozik a nagyobb természetfeletti fenyegetések felszámolásán. Miután egy sor természetfeletti látomáson keresztül vonzódott Blaze-hez. Logikus lenne, ha ezek a látomások többet mondtak volna Taliának, mint amennyire ő maga gondolta. Valójában megjósolták volna a jövőjét, mint a Bosszú Szellemének következő gazdatestét.

Furcsa módon, ha Talia tényleg Ghost Rider lesz, ő lesz a második volt SHIELD-ügynök, aki hónapokon belül egy halálos Marvel-hőst helyettesít. A bérgyilkos Joe Garrison lett a Marvel új Punisherje, miután Frank Castle-t száműzték Weirdworldbe. A Ghost Rider és a Punisher már régóta dolgoznak együtt. Nagyon klassz lenne látni, ahogy Talia és Joe összeállnak a Marvel-univerzum halálos „új gyerekeiként”.

A Punisher és a Ghost Rider kozmikus eredete megegyezik. A Defenders Beyond felfedte „Of-Vengeance” létezését. Ez egy isten-archetípus az univerzum egy korábbi változatából. Of-Vengeance a Ghost Rider és a Punisher misztikus elődje, és mindkét hős dizájnja a koponyafejű istentől származik.

Forrás: AIPT

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu