James Gunn a DC egyik legnépszerűbb hősnőjét készülhet visszahozni a filmes univerzumba?!

MOZI HÍREK – James Gunn egy ígéretes tehetséget hoz vissza a DCEU-korszakból, hogy segítsen megalkotni egy filmet egy érdekes és egyedi DC-karakterről…

 

 

Úgy tűnik, a Supergirl: Woman of Tomorrow című film forgatókönyvírót kapott, méghozzá Ana Nogueira személyében. A DCU-film még a fejlesztés korai szakaszában van, rendező nélkül. Ám töretlenül halad előre az előkészületi munkálatokon. James Gunn most egy Instagram-posztban utalt a projektre.

Ez a hír akkor érkezik, amikor James Gunn és Peter Safran producer új korszakot nyit a DC-univerzum (DCU) filmjei számára. A DC Films helyébe lépő DC Studios célja, hogy újradefiniálja a franchise helyét a filmvilágban. Azt remélve, hogy kilábalnak a múltbeli hibákból, és újrateremtik a Marvel Studios hatalmas sikerét. Gunn kijelentette, hogy a DC-projektek új sorozata a különböző filmek és sorozatok között összekapcsolt, áramvonalasított narratívával fog rendelkezni. A Supergirl: Woman of Tomorrow az új DCU-filmek első fázisának része lesz.

A The Hollywood Reporter részletezte, hogy a Supergirl: Woman of Tomorrow című filmet Nogueira írja majd. Eredetileg 2022-ben szerződtették, hogy írjon egy Supergirl-projektet a DCEU The Flash című filmjének spinoffjaként. (Utóbbiban amelyben Sasha Calle játszotta Supergirlt.) Gunn és Safran azonban annyira megkedvelte Nogueira forgatókönyvét, hogy felbérelték, hogy írjon egy újabb Supergirl-filmet a DC új korszakához.

Gunn az Instagramon erősítette meg, hogy Nogueira csatlakozik a Supergirlhez: Woman of Tomorrow című filmben, és a rajongóknak egy kis ízelítőt adott arról, hogy mire számíthatnak a forgatókönyvéből.

Supergirl karaktere lényeges dolgokban különbözik híres unokatestvérétől, Superman-től. Ez friss megközelítést ad a kriptoni családnak. Gunn Supergirl-filmje ezt úgy fogja feltárni, hogy Tom King képregénysorozatából merít ihletet. Ezek a történetek Supergirlt, Krypto-t, a szuperkutyát és egy fiatal földönkívüli barátját követi a galaxist átszelő küldetésen, hogy bosszút álljanak. A 2021 és 2022 folyamán megjelenő sorozatot széleskörű elismerés övezte. A DC-filmek rajongóinak reményteli jövőképet kínál.

A Supergirl: Woman of Tomorrow csatlakozik a DC Studios jövőbeli filmjeihez. Ilyen például a Superman: Örökség. Gunn fogja rendezni a kulcsfontosságú filmet. A tervek szerint 2025 júliusában kerül a mozikba.

A DC új megközelítésének köszönhetően biztosra vehető, hogy Supergirl szerepet kap a Superman: Örökségben és potenciálisan más, hamarosan érkező filmekben is.

Bár a DC-rajongók az elmúlt évtizedben még élvezhettek néhány slágert, mint például a Joker és Robert Pattinson Batman-mozija, a franchise-t nagyrészt beárnyékolta az MCU rekordokat döntögető sikere. Gotham és Metropolis fanatikusai izgatottan várhatják, mit hoz a jövő. Úgy tűnik, Gunn és Safran eltökéltek abban, hogy új lendületet adjanak a franchise-nak, és kihasználják a rengeteg szórakoztató forrásanyagot.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu