James Gunn olyat tesz Superman karakterével, amit még egyik filmes sem mert megtenni!

MOZI HÍREK – James Gunn Superman: Legacy című filmjének főszereplője David Corenswet. A rendező most egy olyan aspektust árult el a filmmel kapcsolatban, amely megtört egy fontos filmes trendet…

 

 

James Gunn megosztott egy új Superman: Legacy-frissítést. Ez úgy pozicionálja a DC közelgő filmjét, hogy az megtöri a modern Superman-filmek trendjét. Gunn írja és rendezi a Superman: Legacy-t, amely az ő és Peter Safran új DC-univerzumának első filmje lesz. A DCU újraindítja a hőst. Henry Cavill sötétebb karakterváltozatát eltörli a DCEU-ból egy új Superman-felfogás javára, amely azt tervezi, hogy jobban összhangba hozza őt a képregényes gyökereivel.

Gunn nemrégiben megerősítette David Corenswet az új Superman szerepében, a színész pedig filmekben, tévésorozatokban, animációs filmekben és videójátékokban is feltűnik majd Superman szerepében.

A Superman: Legacy forgatása csak januárban kezdődik, ahogy az jelenleg várható, a filmnek már kész forgatókönyve van. Gunn állítólag egy héttel a Writers Guild of America sztrájkja előtt adta le a forgatókönyvet. Így a film más területein, például a castingon és a koncepciómunkán a tervek szerint folytatódhatott a munka. A rendező a közösségi médiában a film ezen aspektusaival kapcsolatban is megosztotta a friss információkat. Közben azt is megerősítette, hogy a Superman: Legacy szakítani fog egy fontos modern Superman-filmes trenddel.

Az Instagramon Gunn válaszolt egy rajongónak, aki önként jelentkezett, hogy egy fiatal Clark Kentet játszaná a filmben. A rendező elárulta, hogy az Acélember közelgő reboot-filmjében egyáltalán nem lesz fiatal változata a főszereplőnek.

Gunn leleplezése hatalmas dolog a Superman: Legacy számára, hiszen a filmben hosszú idő óta először fordul elő, hogy Superman nem jelenik meg flashbackeken keresztül egy fiatal verziója.

Christopher Reeve eredeti Supermanjében (1978), Brandon Routh Superman visszatér című filmjében és Cavill Az acélemberében is szerepelt Clark Kent gyerekként vagy tinédzserként. Ez segített elmesélni, hogyan lett a fiatal kriptoniból Superman. A karakter előélete általában fontos része volt a történetnek. Azzal, hogy James Gunn a Superman: Legacy-ban nem szerepelteti ezt, a film valóban szakít a modern Superman-filmek egyik fontos trendjével.

A film már most több kulcsfontosságú módon is felöleli a karakter múltját. A legnagyobb ilyen tényező, hogy Gunn szeretné, ha a film visszavezetné a hőst a reményteljesebb gyökerekhez a DCEU ellentmondásos Acélember-felfogása után. Ez az, amit az új Superman-szereplő, Corenswet is a legjobbnak tart a hős számára. Ennek alapján talán nem baj, ha a készülő film elenged egy olyan korábbi Superman-filmes részletet, mint a fiatal Clark Kent szerepeltetése.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu