Marvelek: lehet, hogy mégsem hagyja ott a franchise-t az egyik főszereplő?!

MOZI HÍREK – A Marvelek sztárja, Brie Larson cáfolta a korábbi pletykákat, miszerint megunta Marvel Kapitány szerepét, és tovább akar lépni a franchise-ból.

 

 

A Marvelek főszereplője, Brie Larson eloszlatta a korábbi pletykákat, miszerint kiábrándult az MCU-karakteréből. A Marvel Kapitány címszereplőjeként nyújtott alakítását övező, negatív rajongói visszhangokat követően az a hír járta, hogy Larson tovább szeretne lépni az MCU-ból. Egy nemrég adott interjú azonban ennek az ellenkezőjére utal.

Az MCU: The Reign of Marvel Studios című könyvben Joanna Robinson szerző azt írta, hogy Larson ki akart lépni a Marvel Kapitány szerepéből. A színész megunta az MCU-s munkáját. Valószínűleg a negatív figyelem miatt, amit Larson az online trolloktól és a legutóbbi MCU-filmek gyűlölőitől kapott.

Miután a Marvel Kapitány 2. csalódást okozott a kasszáknál ebben a hónapban, egyre erősödtek a találgatások, hogy Larson készen áll arra, hogy szögre akassza Marvel Kapitány-jelmezét.

Az Entertainment Tonightnak adott interjújában azonban Larson optimista perspektívát kínált MCU-karakterével kapcsolatban. A színész kifejtette, hogy Marvel Kapitány történetéről még sok mindent el kell mesélni. Valamint, hogy a szuperhős még csak most kezd felnőni. Larson továbbá kifejtette, hogy imádja a karaktert. Több szempontból is rokonszenvezik vele. „Szerintem még mindig annyi minden van Carolban. Úgy érzem, hogy az, hogy bekerült ebbe a csapatba, olyan módon nyitotta meg őt, amilyen eddig nem volt, és ezt nagyon szerettem neki … Szóval azt hiszem, hogy még nagyon sok minden van hátra” – mondta Larson. „Ő egy nagyszerű karakter, akivel tovább lehet fejlődni. Olyan, mintha én is nőnék, ő is nőne.” Azt is elárulta, hogy a Marvel Kapitány visszatérésével kapcsolatos tervek már készülnek, de részleteket nem árulhatott el.

„Nem akarom, hogy a Marvel értem jöjjön, de van valami. Határozottan van valami, hogy válaszoljak a kérdésedre, amit szeretnék elmondani, de nem fogok, szóval…”

Ezek a Larson Marvel Kapitányát érintő tervek a Bosszúállók: A Kang dinasztiában való esetleges szereplések körül foroghatnak. Továbbá a Bosszúállók: Titkos háború című filmben. A Kang dinasztia forgatása mostanság kezdődhet. Így Marvel Kapitánynak köze lehet a Marvel Studios legújabb terveihez a film körül.

A stúdió valószínűleg nem siet egy harmadik filmet készíteni Marvel Kapitány főszereplésével, miután a Marvel Kapitány ellentmondásos fogadtatásban részesült, a Marvelek pedig bukott a kasszáknál.

Jonathan Majors jogi katasztrófája azt eredményezheti, hogy kitörlik őt az MCU-ból. Ez hatalmas lyukat hagy a Marvel Studios hatodik fázisának filmjeinek cselekményében. Egyelőre nem világos, hogy a stúdió tervezi-e a karakter szerepének újraosztását. Avagy teljesen eltörli Kangot. Mivel Larson teljes mértékben a fedélzeten van, hogy Marvel Kapitányként folytassa az útját, az ő karaktere kulcsfontosságú szerepet játszhat ennek az űrnek a kitöltésében.

Természetesen lehetséges, hogy a színész egy ponton megunta a szuperhős szerepét. Ám Larson legutóbbi nyilatkozatai egyenesen ellentmondanak a korábban említett pletykáknak. Most úgy tűnik, Larson lelkesen folytatja az útját a Marvel stúdióval. Ez az optimizmus különösen lenyűgöző. Tekintve, hogy a Marvelek rekordalacsony bevételt produkált ebben a hónapban…

Forrás: Entertainment Tonight

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu