A Marvel Bosszuállóinak egyike otthagyhatja az MCU-t a közönség utálata miatt?!

MOZI HÍREK – Egy Bosszúállók-színész állítólag a toxikus rajongói visszhang miatt akarja elhagyni az MCU-t. De vajon a legújabb film után is így érez majd?

 

 

A Marvel Kapitány színésznője, Brie Larson állítólag kiábrándult. Nem akarja újra Carol Danvers-t játszani a Marvel Moziverzumban (MCU), miután a rajongók „mérgező visszatetszéseivel” szembesült.

A Carol Danvers/Captain Marvel szerepéről ismert Larson jelentős kritikákkal szembesült, mióta csatlakozott a szuperhős-franchise-hoz.

A képregényfilm műfaja és blockbuster státusza trollok és online támadások áradatát vonzotta. Ez állítólag megviselte Larsont, és lerombolta a Marvel Kapitány szerepébe vetett hitét.

Az MCU: The Reign of Marvel Studios című új könyv szerint a szerző, Joanna Robinson azt állítja, hogy Larson kiábrándult, miközben a Marvel Studios Marvel Kapitányát játszotta. „Ezeknek a Marvel-ikonoknak a jövője nem volt egyértelmű. A franchise olyan horgonyainak távozása, mint Robert Downey Jr., Chris Evans és Scarlett Johansson már megtette a hatását, ahogyan Chadwick Boseman sokkoló elvesztése is, de az MCU más sztárjai is a kijárat felé tartottak” – írta Robinson. „A Galaxis őrzői szereplői búcsúturnéra indultak, Brie Larson kiábrándult, a Marvel pedig a Sonyval vívott egy Tom Hollanddal kapcsolatos felügyeleti joggal kapcsolatos csatát.”

A The Watch podcastben adott interjúban Robinson megismételte, amit a könyvében írt. Elárulta, hogy Larson állítólag nem akarja tovább játszani Marvel Kapitányt. Annak ellenére sem, hogy a Marvel Studiosnak vannak tervei a karakterrel kapcsolatban. „A [Marvel Studios] Brie Larsont [az MCU-ban] kiemelt helyre tette” – mondta Robinson.

„Nem tudom, hogy Brie Larson személye alapvetően rossz választás volt-e a szerepre. De a mérgező visszahatás azt jelenti, hogy Brie Larson nem akarja többé Carol Danvers-t játszani”.

Robinson legutóbbi megjegyzései miatt a rajongók aggódnak a karakter jövője miatt az MCU-ban. Akár a Marvel Kapitány, akár a Bosszúállók: Végjáték esetében, Larson minden elvárással dacolva erőteljes alakításokkal ment tovább. Miután olyan neves színészek, mint Downey Jr. és Evans távoztak, a Marvel Kapitány színésznő lehet a következő nagy sztár, aki elhagyja a franchise-t. Érdekes lenne látni, hogy Larson hogyan érzi magát a közelgő Marvel-film megjelenése után. Illetve, hogy a Marvel stúdió hogyan próbálja majd megtartani őt az MCU-ban.

Forrás: The Watch

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu