Brie Larson miatt csúszik a Marvel-film? A színésznőt nem szerették a stábban

MOZI HÍREK – A Marvel Kapitány 2 című film bemutatóját többször is elhalasztották, és állítólag nem csak a járvány miatt. Egyes források szerint Brie Larson, a főszereplő színésznő olyan nehéz természetű, hogy sok konfliktust okozott a forgatáson.

 

Brie Larson az egyik legismertebb és legbefolyásosabb színésznő Hollywoodban. Ő alakítja a Marvel Kapitányt, a Marvel Moziverzum első női szuperhősét, aki 2019-ben debütált a vásznon. A karaktert azóta is több filmben láthattuk, például az Avengers: Végjátékban vagy a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájában.

A Marvel Kapitány 2 című filmnek eredetileg 2022 júliusában kellett volna bemutatkoznia, de aztán többször is eltolódott a premier dátuma. Jelenleg 2023 novemberére van kitűzve. A hivatalos indoklás szerint a járványhelyzet és a forgatási nehézségek miatt kellett halasztani.

Azonban egyes pletykák szerint nem csak ezek az okok állnak a háttérben. Egy névtelen forrás azt állította, hogy Brie Larson olyan kötözködő és arrogáns volt a forgatáson, hogy sokat veszekedett a rendezővel és a többi színésszel. A forrás szerint Larson nem volt elégedett a forgatókönyvvel, és saját elképzeléseit akarta érvényesíteni.

A forrás azt is elmondta, hogy Larson nem volt népszerű a stábban, mert sokan úgy érezték, hogy túl nagyra tartja magát. A színésznő korábban is kritikát kapott néhány nyilatkozata miatt, amelyekben kifejezte véleményét például az újságírók sokszínűségéről vagy az Oscar-díjak elosztásáról.

Természetesen ezek csak pletykák, amelyeket semmilyen hivatalos forrás nem erősített meg. Brie Larson eddig nem reagált ezekre az állításokra. A Marvel Kapitány 2 című film rendezője Nia DaCosta lesz, akivel Larson már dolgozott együtt korábban. A filmben visszatérnek majd más Marvel-karakterek is, mint például Monica Rambeau (Teyonah Parris), Kamala Khan (Iman Vellani) vagy Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Forrás: The US Sun

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu