Ki nem találnátok, kitől származhatnak a legfrissebb GTA VI-szivárogtatások!

A GTA VI új kiszivárogtatásai rövid betekintést engednek a játék környezetébe. Úgy tűnik, hogy a kiszivárogtatások meglepő forrásból származnak…

 

 

Újabb lehetséges kiszivárogtatások láttak napvilágot a GTA VI-ot illetően! Ami meglepő, hogy ezúttal a forrásuk a Rockstar egyik fejlesztőjének fia lehet. A kiszivárgások valósnak tűnnek, köszönhetően a Grand Theft Auto közösségének némi nyomozásának.

Miután a Rockstar bejelentette a Grand Theft Auto VI első trailerét, amely december 5-én jelenik meg, a játék körüli felhajtás teljes gőzzel zajlik.

A játék megjelenésére valószínűleg nem számíthatunk egyhamar. Ám a rajongók mindig további információkért kiáltanak a mesés franchise következő részével kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a Rockstar erőteljesen igyekszik elkerülni a játékkal kapcsolatos kiszivárogtatásokat, a fejlesztő talán nem számolt ezzel a forgatókönyvvel.

Az eredetileg a TikTok-ra feltöltött rövid videó, amely állítólag a Grand Theft Auto VI térképét mutatja be, egy város látképét mutatja a játékon belül. Majd egy autópályát pásztáz végig. A GTA rajongók némi nyomozása során kiderült, hogy a videóban szereplő bizonyos épületek megegyeznek más kiszivárogtatásokban látható épületekkel. Utóbbiakról bebizonyosodott, hogy valósak. A dráma azonban nem állt meg itt. A kiszivárogtatás mögött álló személy azt állította, hogy ismeri a Rockstar egyik fejlesztőjének fiát, így jutottak hozzá a felvételekhez.

Miután a GTA VI News Twitter-felhasználó tovább kérdezte, a kiszivárogtató azt is elárulta, hogy a játék három nagyvárost és négy „alvárost” tartalmaz majd, a térkép közepén pedig egy nagy tó lesz.

Kifejtik, hogy a Grand Theft Auto VI térképe körülbelül kétszer akkora lesz, mint a Grand Theft Auto V Los Santosa. Úgy tűnik, ez egybevág a játék térképével kapcsolatos régebbi kiszivárogtatásokkal.

Egyelőre nem világos, hogy ez a felvétel valóban a Rockstar egyik fejlesztő fiától származik-e. Ám a videón látható, hogy a Grand Theft Auto VI egy PC-n fut valamilyen fejlesztői módban. Így az állítás akár igaz is lehet. A GTA VI hivatalos bemutatójáig már csak egy nap van hátra, a rajongók pedig alig várják, hogy bepillanthassanak a játék fejlesztésébe. A Rockstar korábbi leleplezései alapján a rajongók arra számíthatnak, hogy az első trailer a játék fő környezetét mutatja be. Ezek valószínűleg a nagyvárosok lesznek, miközben arra is utal, hogy miről fog szólni a történet.

Látva, hogy a Rockstar bejelentése a Grand Theft Auto VI trailerével Twitter-rekordokat döntött, a játék december 5-i leleplezése valószínűleg hatalmas hullámokat vet majd az interneten. A játék 2013 óta az első kiegészítője lesz a Grand Theft Auto franchise-nak. A Rockstar Red Dead Redemption 2 2018-as hatalmas sikere után a rajongók már nagyon várják a stúdió következő zászlóshajóját.

Forrás: TikTok, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu