BREAKING: megérkezett a Grand Theft Auto VI előzetese, egy fontos hírrel együtt! [VIDEO]

A Rockstar egy nappal korábban adta ki a Grand Theft Auto VI leleplező trailerét, amely első pillantást enged a játékra – nyilvánvaló válaszul arra, hogy a teljes videó kiszivárgott az internetre…

 

 

A Rockstar egy nappal korábban kiadta a Grand Theft Auto VI leleplező trailerét. Az első pillantás a várva várt játékra megerősíti, hogy a GTA VI lesz a franchise első női főszereplővel rendelkező része. (Ahogy azt a korábbi kiszivárgások és pletykák is sugallták.) Ráadásul azt a fontos infót is megerősítették, hogy a játék 2025-ös megjelenést céloz meg.

A várva várt GTA VI leleplező trailert a tervek szerint december 5-én, 9 órakor (ET) kellett volna elindítani.

Azonban körülbelül 16 órával a tervezett premier előtt kiszivárgott a teljes trailer egy alacsony felbontású változata a Twitteren, amelyet a mostanra felfüggesztett GTA6TrailerLeak nevű dobálós fiók osztott meg.

Erre a lépésre nyilvánvalóan válaszul a Rockstar egy nappal korábban tette közzé a teljes trailert a YouTube-on. A Grand Theft Auto VI régóta várt első pillantását Tom Petty első szólóalbumáról, a Full Moon Fever című 1989-es Love is a Long Road című dal hangjaira vágták össze. A videó egy naplementében lévő mocsári híd beállításával kezdődik, majd két egymást követő pillantásra vált, ami úgy tűnik, hogy a Vice City fegyház. „Lucia, tudod, miért vagy itt?” – kérdezi a büntetés-végrehajtási tiszt. „Balszerencse, azt hiszem” – válaszol a narancssárga börtönruhát viselő nő.

 

 

Grand Theft Auto VI / GTA VI

 

 

Ami ezután következik, az egy „Rockstar Games Presents” címlap, egy olyan képre van ráhelyezve, ami Vice City Beach-nek tűnik. A játék helyszínének nevét a trailer felénél egy hatalmas Vice City felirat részleges felvétele erősíti meg. A trailer hátralévő része leginkább a város és lakói különböző aspektusainak bemutatására koncentrál, többek között mocsarak, strandok, egy éjszakai klub és egy viridiánzöld vízen cirkáló hajó, valamint nem elhanyagolható mennyiségű közösségi média poszt bemutatásával. (Erősen építve a valóság „tipikus” floridai/miami életképeire…) A Viceport hajógyár is szerepel a videóban, akárcsak a Vice City Beachet határoló Ocean Drive GTA VI-os változata.

A trailerből kiderül, hogy a GTA VI-ban két játszható karakter lesz, akik a jelek szerint egy párt alkotnak. Luciával ellentétben a 91 másodperces videó alatt senki sem hangoztatja a férfi főszereplő nevét. Habár a korábbi GTA VI kiszivárgott hírek szerint Jasonnak hívják. Személyazonosságától függetlenül úgy tűnik, hogy a GTA VI lesz az első olyan játék a franchise-ban, amelyben női főszereplő is lesz.

A trailer végén feltűnik a GTA VI hivatalos logója, a hatot jelképező római szám, amely a széria stílusában készült, és azt is elárulja, hogy a játék megjelenése 2025-re van ütemezve.

A Take-Two legutóbbi pénzügyi jelentései szerint a GTA V folytatása a vállalat 2025-ös pénzügyi évének végére fog megjelenni. Mindez ezzel a megjelenési ablak-megerősítéssel együtt 2025 első negyedévére utal. Ennek ellenére a GTA Online teaser, amely hónapokkal korábban felfedte a GTA VI trailerének tervezett premierdátumát, egy utalást is tartalmazott arra, hogy a játék valójában 2025. április 1-jén jelenhet meg. Ez az elmélet azonban még mindig kissé kétséges. Nem utolsósorban azért, mert a megadott dátum egybeesik a bolondok napjával…

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu