[TGA 2023] A SEGA egy rakat új játékot jelentett be – egyik-másik cím ismerős lehet… [VIDEO]

A SEGA új Crazy Taxi, Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi és Streets of Rage játékokat jelentett be a The Game Awards 2023 keretében.

 

 

A SEGA bejelentette, hogy kezdeményezést indít, amelynek célja, hogy a szellemi tulajdonában lévő kincsesbányából vadonatúj címeket készítsen. Jelenleg öt örökölt franchise-hoz készülnek új játékok. Ezek mindegyike a modern közönség számára újragondolt, átértelmezett játék lesz. A szóban forgó szériák a Crazy Taxi, Golden Axe, Jet Set Radio, Shinobi és Streets of Rage.

„Az elmúlt években a Sonic the Hedgehog új utakat nyitott a SEGA számára, életre keltette a franchise-t, és olyan új közönséghez jutott el, amelyről a múltban csak álmodni mertünk” – mondta Shuji Utsumi, a SEGA Corporation társ-vezérigazgatója és a SEGA of America vezérigazgatója.

„A mai bejelentés csak a kezdete a kezdeményezésünknek. Mindenekelőtt az lesz a célunk, hogy nagyszerű játékokat hozzunk létre emlékezetes karakterekkel és világokkal. Reméljük, hogy minden korosztály rajongói várakozással tekintenek majd a jövőnk felé, amikor az elkövetkező években megjelentetjük ezeket a projekteket.”

A különböző műfajokat felölelő, közelgő projektek jelenleg a fejlesztés különböző fázisaiban vannak. Valószínűleg a következő években fognak megjelenni. Az első ilyen játékok a következő örökölt franchise-okon alapulnak majd:

Crazy Taxi Franchise

Egy őrült, magas oktánszámú vezetési kalandsorozat, amelyben a játékosoknak nyitott játékkörnyezetben kell átvágniuk a forgalmon, hogy az utasokat célba juttassák, mielőtt az idő lejár.

Golden Axe Franchise

Egy „hack and slash” stílusú, közelharcra épülő sorozat, amely a szörnyek, kardok és mágia fantáziavilágában játszódik.

Jet Set Radio Franchise

Ez a franchise ötvözi az akciódús utazást a nyüzsgő Tokióban a gördeszkázással, a graffitiken keresztül történő önkifejezéssel, az utcai kultúrával és a lázadó témákkal.

Shinobi Franchise

Egy sorozat, amely nindzsa shurikeneket, ninjutsukat, speciális támadásokat és egyebeket használ az ellenség legyőzésére oldalnézetes akciók és kihívást jelentő környezetek keverékében.

Streets of Rage Franchise

Egy „beat ’em up” stílusú sorozat, amely gyors tempójú ökölharcot és friss zenét párosít törvénytelen városi környezetben.

Nézd meg a bejelentő trailert alább!

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu