Animációs sorozat formájában támadhat fel az egyik bukott Marvel mozi?!

MOZI HÍREK – A Marvel Studios talán ad még egy esélyt az egyik bukott mozijának az MCU-ban animációs sorozat formájában. Vagy talán egy másik félresikerült film kap lehetőséget…

 

 

A Marvel Studios Örökkévalók (Eternals) című filmje siralmas jegybevételi adatokkal és lesújtó kritikákkal nyitott anno. A stúdió azonban lehet, hogy a sikertelen IP-nek egy animációs sorozattal ad egy második esélyt a sikerre.

A Disney elképesztő, 50 millió dolláros veszteséget szenvedett el az Eternals gyenge teljesítménye miatt. A film az Endgame utáni szuperhősök vadonatúj csapatával büszkélkedett, és számos megválaszolatlan kérdéssel zárult. A történetet folytatni akarták, de a bukás után az MCU látszólag úgy folytatta, mintha az Eternals meg sem történt volna.

Daniel Richtman független újságíró új szenzációja szerint azonban a Disney Plus talán egy Eternals-sorozattal egészíti ki a lenyűgöző animációs sorozatok sorát, mint például a Mi lenne, ha…? (What If…?)

A bennfentes szerint a cím nélküli MCU-sorozatot az animék stílusában képzelik el. Richtman még egy rövid szinopszist is megosztott a misztikus sorozatról, ami így szól:

„Ősi kozmikus lények egy titkos csoportja, akik a Földön élnek beépülve, megpróbálják megvédeni a világot anélkül, hogy az emberek felfedeznék őket. Egy olyan kozmikus csatába keverednek, amely átformálhatja az univerzum sorsát.”

Talán a Marvel Studios azt tervezi, hogy az Eternals-t egy olcsóbb formátumban éleszti fel. Az Eternals sztárja, Kumail Nanjiani szerint a folytatás valószínűtlennek tűnik. Egy sorozat azonban lehetővé teheti az alkotók számára, hogy a filmben elvarratlan szálakkal foglalkozzanak anélkül, hogy egy újabb élőszereplős blockbuster pénzügyi kockázatát vállalnák. A szinopszis mindenképpen úgy hangzik, mintha az Eternals újjáéledhetne. Esetleg még az MCU-film eseményei előtt játszódna. Egyesek azonban azt feltételezik, hogy a logline nem az Eternalsra utal, hanem az Inhumansra vonatkozhat.

 

Miért valószínűbb, hogy az Eternalst támasztja fel a Marvel?

 

A Richtman által megadott szinopszis elég homályos ahhoz, hogy bármelyik szuperember-csapatra vonatkozhat. Technikailag az Inhumans olyan emberek, akik a Terrigen-ködnek való kitettség miatt mutálódott géneknek köszönhetően rendelkeznek képességekkel. Másrészt az Örökkévalók az emberek egy olyan ágensei, amelyet az idegen Celestials faj célzottan a Föld védelmére hozott létre.

Mivel a Richtman által felfedett logline a karaktereket „ősi kozmikus lényekként” említi, akik „megpróbálják megvédeni a világot”, jó esély van arra, hogy az új sorozat egy Eternals-adaptáció lesz.

Bár a film kereskedelmi és kritikai szempontból is sikertelen volt, néhány MCU-rajongó még mindig várja az Eternals visszatérését. Jelenleg a legjobb esély egy MCU-s kötődésre a közelgő Bosszúállók: Titkos Háború. A Kang dinasztia is kérdéses, de a Bosszúállók 5 jövője a közelmúltban kirobbant Jonathan Majors-botrány miatt továbbra is a levegőben lóg.

Ha Richtman szenzációja az általa állított módon manifesztálódik, az azt jelentheti, hogy a Marvel Studios a kiábrándító filmes debütálás után animációs filmek közé sorolja az IP-t. Persze az is lehetséges, hogy a stúdió úgy dönt, hogy mindkét formátumban folytatja a történetet. Harry Styles Starfoxa valószínűleg visszatér az MCU-ba a filmben való cameo szerepeltetése után. A többi szereplő számára is lehet remény. Animáció ide vagy oda, a rajongók továbbra is optimisták. Mindenki reméli, hogy a Marvel Studios megtalálja a módját annak, hogy az Örökkévalókat méltóságteljesen visszaillessze a nagyobb MCU-ba. Valamint megoldjon néhány észbontó cliffhangert…

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu