Az Epic Games Store december 31-i ingyenes rejtélyes játéka lelepleződött, további játékok szivárogtak ki az interneten

Az Epic Games Store felhasználói mostantól egészen január 1-jén reggel 10 óráig (CT idő szerint) igényelhetik a Ghostrunner játékot, mint a december 31-i ingyenes rejtélyes ajánlatot. A rajongóknak normál esetben várniuk kell az EGS rejtélyes játékának megjelenéséig, hogy megtudják, mi következik, de érdekes módon úgy tűnik, hogy a promóció további része már kiszivárgott az internetre. Ha a szivárgás pontos, a rajongók január 1-jén az Escape Academy-t, 2-án a 20 Minutes Till Dawn-t, 3-án a A Plague Tale: Innocence-t, és az utolsó játékként január 4-től 11-ig a Marvel’s Guardians of the Galaxy-t várhatják.

 

Az Epic Games Store ingyenes rejtélyes játék promóciója eddig sikeresnek tűnik az idei évben. Kiváló egyensúlyt találtak a kisebb indie játékok és a nagyobb AAA címek között, olyan játékokat ajándékozva el, mint a Destiny 2, a Fallout 3, a Ghostwire, az Outer Worlds és még sok más. Ha igazak a hírek, az utolsó két játék lesz a hab a tortán.

Az Újév estéjére szánt játék, a Ghostrunner, egy poszt-apokaliptikus cyberpunk sci-fi játék, ahol a világ már véget ért; a játékosoknak egy első személyű slasher játékban kell harcolniuk, ahol a sebesség, brutalitás és elmerülés áll a középpontban. A Ghostrunner valóban megtestesíti a címben foglalt koncepciót, minden egyes játékmenet során elképesztően menő érzést keltve a játékosokban. Azoknak, akik még nem játszották, de az EGS-en teszik meg, érdemes megemlíteni, hogy van egy folytatása is. A Ghostrunner 2 októberben jelent meg, erős kritikákkal, 80%-os Top Critic átlaggal és az OpenCritic szerint a kritikusok 82%-a ajánlja a címet.

Az Epic Games Store 2023 decemberi ingyenes játékainak listája:
Destiny 2: Legacy Collection (december 13-20)
DNF Duel (december 20-21)
Melvor Idle (december 21-22)
Art of Rally (december 22-23)
Fallout 3: Game of the Year Edition (december 23-24)
Ghostwire: Tokyo (december 24-25)
The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition (december 25-26)
Human Resource Machine (december 26-27)
Cursed to Golf (december 27-28)
Cat Quest (december 28-29)
Snakebird Complete (december 29-30)
Saints Row (december 30-31)
Ghostrunner (december 31 – január 1)

Ami a szivárgást illeti, megemlítendő, hogy a forrás egy nagyrészt ismeretlen szivárogató. Általában a pletykák és szivárgások életben maradnak vagy elhalnak a forrásuknak megfelelően, így könnyű lenne figyelmen kívül hagyni őket. Azonban az eredeti szivárgást nemrégiben megerősítette egy másik szivárogató, Billbil-kun. Szerintük a szivárgás 95 százalékos eséllyel pontos, ami azt jelenti, hogy valószínűleg ugyanazokat az információkat látták. A rajongóknak mégis óvatosnak kell lenniük ezzel kapcsolatban, de Billbil-kun kiváló hírnévvel rendelkezik, korábban pontosan szivárogtatva ki az Xbox Game Pass, a PS Plus és az Epic Games Store újdonságait.

Ezért nem tűnik ésszerűtlennek hinni, hogy az Escape Academy, a 20 Minutes Till Dawn, az A Plague Tale, és a Marvel’s Guardians of the Galaxy a következő hetekben érkeznek. Ez biztosan egy szilárd választás. Bár a napi ingyenes játékok ünnepsége izgalmas, legalább a rajongók tudják, mire számíthatnak minden nap, és időt szakíthatnak a letöltésükre, ha szeretnék, ezen információk alapján.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu