Xbox Game Pass: legalább négy elismert játék távozhat január közepén!

Az Xbox Game Pass várhatóan legalább négy játékot veszít január 15-én, köztük néhány kritikusok által elismert címet…

 

 

Úgy tűnik, az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatás várhatóan legalább négy játékot veszít január 15-én, hétfőn. A Microsoft még nem tett hivatalos bejelentést a Game Pass 2024. januári terveiről. Ám az alkalmazás „Leaving Soon” szekciója potenciálisan kiengedte a szellemet a palackból.

A Game Passhoz folyamatosan érkeznek új játékok, de a címeket is rendszeresen eltávolítják a szolgáltatásból. Az új Xbox Game Pass-játékok véletlenszerű napokon adják hozzá. Ám a távozó játékok szinte mindig minden hónap 15-én, illetve utolsó napján kerülnek eltávolításra. Ezért feltételezhető, hogy az alkalmazás „Leaving Soon” szekciójában jelenleg felsorolt Game Pass-játékok január 15-én el fognak tűnni.

Bár lehetséges, hogy a tervek még változnak, úgy néz ki, hogy január 15. lesz az utolsó nap, amikor az Xbox Game Pass előfizetők játszhatnak a Garden Storyval, a MotoGP 22-vel, a Persona 3 Portable-vel és a Persona 4 Goldennel.

A Grand Theft Auto 5 is várhatóan hamarosan elhagyja a Game Pass-t. Azonban egyelőre nem világos, hogy a többi játékkal együtt 15-én távolítják-e el, vagy a Rockstar kritikusok által is elismert nyílt világú bűnügyi játékát már valamikor előtte eltávolítják. Igaz, hogy a Game Pass távozók túlnyomó többsége minden hónap 15-én vagy utolsó napján kerül eltávolításra. Ám a Rockstar címei mindig is kivételt képeztek a szabály alól.

 

Január 15-én távozó Xbox Game Pass-játékok:

  • Garden Story
  • MotoGP 22
  • Persona 3 Portable
  • Persona 4 Golden

 

A január 15-én a Game Pass-ról távozó négy játék közül a Persona 3 Portable és a Persona 4 Golden kapta a legmagasabb értékelést. A játékok azonban abszolút masszívak. Így a Game Pass előfizetőknek nem biztos, hogy lesz elég idejük végigjátszani, mielőtt január 15-én eltávolítják őket. Ezzel együtt is azért érdemes  lehet kipróbálni a Persona-játékokat, amíg még a Game Passon vannak. Aki pedig tovább akar játszani, még mindig megvásárolhatja őket, hogy megtarthassa.

Az Xbox Game Pass-játékok 20%-os kedvezménnyel kaphatók, amíg még a szolgáltatáson vannak, így az előfizetők legalább a Persona 3 Portable-t és a Persona 4 Goldent a szokásosnál olcsóbban vehetik meg.

Ennek ellenére az Xbox Game Pass-előfizetőknek érdemes lehet várniuk a Persona 3 Portable-el, és figyelmüket a Persona 4 Goldenre összpontosítaniuk. A Persona 3 új változata február 2-án érkezik a Game Passra a Persona 3 Reload formájában. Így az előfizetőknek még mindig lesz lehetőségük arra, hogy valamilyen formában megtapasztalják azt a játékot. Ám a Persona 4 Golden nem kap hasonló cserét.

Forrás: Reddit

Here Are The Games Leaving Xbox Game Pass In January 2024
byu/YouAreNotMeLiar inXboxSeriesX

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu