Xbox Game Pass: a világ egyik legnépszerűbb játéka csak úgy távozhat a szolgáltatásról?!

Az Xbox Game Pass ebben a hónapban elveszítheti az egyik legnépszerűbb játékát – derül ki abból az üzenetből, amelyet egyes Xbox-felhasználók kaptak.

 

 

Az Xbox Game Pass még ebben a hónapban elveszítheti a Grand Theft Auto V-öt! Legalábbis erről szóló üzeneteket kaptak egyes Xbox-felhasználók. Ez illeszkedne a Grand Theft Auto V Game Pass történelméhez. Ugyanis a játék a szolgáltatás története során már számos alkalommal jött és ment.

A Grand Theft Auto VI leleplezése után a GTA-hype minden eddiginél nagyobb, a Grand Theft Auto V továbbra is rendkívül népszerű az összes támogatott platformon.

A Game Pass előfizetők 2023. július 5. óta ingyenesen élvezhetik a Grand Theft Auto V-öt, ám ennek hamarosan vége lehet.

A Reddit-felhasználó C0d24 arról számolt be, hogy üzenetet kapott az Xbox-tól. Ebben közölték, hogy a Grand Theft Auto V december 31-én elhagyja az Xbox Game Pass-t. Ő egy olasz Xbox-felhasználó, és a hozzászólásokban más olaszok is arról számoltak be, hogy ugyanezt az üzenetet kapták. Ahogy egy török felhasználó is. Úgy tűnik, hogy az amerikai felhasználók a cikk írásakor még nem kapták meg ezt a hírt. Az üzenet azt is elmagyarázza, hogy az Xbox Game Pass előfizetők 20%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a Grand Theft Auto V-öt, hogy december 31-e után is játszhassanak vele.

A játék a 2013-as debütálása óta számos újrakiadáson esett át, például a Grand Theft Auto V PS5 és Xbox Series X portjain, így sok rajongónak már van legalább egy példánya.

A GTA vonzereje azonban hatalmas és látszólag halhatatlan. Így valószínű, hogy havonta újabb és újabb rajongók özönlenek a Grand Theft Auto V-re. Bár ez a hír az Xbox részéről valószínűleg csalódást fog okozni azoknak az új rajongóknak, akik július óta kihasználják a Game Pass kínálatát. megkönnyebbülhetnek, hogy legalább a Grand Theft Auto V kedvezményesen megvásárolható, amíg a Game Passon van.

A Grand Theft Auto VI körüli hatalmas hype-nak köszönhetően a Rockstar talán a profit maximalizálására törekszik azzal, hogy a Grand Theft Auto V-t visszaviszi a normál Xbox-kínálatba.

Ez azonban csak spekuláció. Az Xbox Game Passról való távozása rengeteg okból történhetett. Például azért, mert az ajánlat egyszerűen lejárt. Szerencsére a Game Pass-előfizetőknek rengeteg más szolid lehetőségük van.

Annak eldöntése, hogy mely címek a legjobb játékok az Xbox Game Passon, komoly vállalkozás. Köszönhetően a szolgáltatás lenyűgöző kínálatának, amely RPG-ket, lövöldözős játékokat, szimulátorokat és még sok mást tartalmaz. Így bár a Grand Theft Auto V küszöbön álló távozása csalódást okoz, a rajongóknak még mindig bőven lesz mit játszaniuk a szolgáltatáson.

Forrás: Reddit

Is GTA V leaving at the end of the year?
byu/C0d24 inXboxGamePass

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu