Alain Delon gyermekei egymásnak estek?! Komoly konfliktus robbant ki az örökségért!

MOZI HÍREK – Tavaly nyáron a három örökös, Anthony, Anouchka és Alain-Fabien összefogott Hiromi Rollin ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy visszaélt a sztár gyengeségével. Mostanra a kések is előkerültek…

 

 

A szent szövetség mindössze hat hónapig tartott… A Delon testvérek szétszakadtak. A harag és a bizalmatlanság most a klánt bomlasztja, ahogy azt a legidősebb Anthony a héten a Paris Match hasábjain elárulta. Húgát, Anouchkát hazugságokkal, manipulációval és cinkossággal vádolja apjuk egészségi állapota körül, miután agyvérzést kapott. Az ok? Állítólag szándékosan eltitkolta előle és testvére, Alain-Fabien elől több, Svájcban elvégzett kognitív teszt nagyon rossz eredményét. Ezeken a sztár soha nem tudott átmenni. Anthony csak nemrég fedezte fel ezeket, a kezelőorvos indiszkréciója nyomán, aki azt hitte, hogy tud róluk…

A színész legidősebb fia számára ez sokkoló volt, különösen azért, mert meg kellett küzdenie azért, hogy Anouchka csatlakozzon a színész „udvarhölgye”, Hiromi Rollin elleni panaszához.

„Több mint kilenc hónapon át a nővérem akadályozott abban, hogy közbelépjek, és most már értem, miért” – magyarázza a Paris Matchnak. Erkölcsi szempontból ez megvetendő. Ezért úgy döntött, hogy feljelentést tesz saját nővére ellen, aki szerinte „mindenre képes”. Ami a teszteket illeti, azok most az orléans-i kutatóbrigád birtokában vannak. „A csendőrök elég sok kérdést tesznek fel” – mondja Anthony. „Szerintem Anouchka indítékait is próbálják megérteni.”

Hiromi után most a Delon-lány áll a zűrzavar középpontjában… És azzal, hogy a Paris Matchet választotta az ügy leleplezésére, a klán legidősebb fia azt mutatja, hogy ragaszkodni szándékozik az álláspontjához: jogi lépései csak az első lépései lehetnek egy olyan eljárásnak, amelynek eredményeként apját gyámság vagy gondnokság alá helyezhetik, hogy megakadályozzák a gyengeséggel való további visszaélést.

Anthony szerint az apja rossz állapotban van, talán az utolsó karácsonyát ünnepelte… „Nincs jól, teljesen össze van zavarodva. Nincs jól, legyengült, elege van. Érzi a körülötte lévő feszültséget is, és szerintem ez fáj neki.”

Douchy-i birtokán, Alain-Fabien társaságában elzárkózva, keveset beszél, a hangja nehezen hallatszik, és a hangulata gyakran változik…

 

Alain Delon imádott lánya

 

Anouchka szeretné elhozni apját Svájcba, ahol ő maga is él. Ám Anthony ellenzi ezt. Ugyanúgy, mint Alain Delon miatt, aki imádja a douchy-i házát, mint a nővére ellen, akiben nem bízik. „Mindenáron vissza akarja költöztetni őt Genfbe, mert az neki megfelel! A probléma az, hogy túl sok mindennek tette ki őt, és nehéz neki nemet mondani.” Anthony és Anouchka sosem álltak közel egymáshoz, és Alain Delon mindig is a lányát részesítette előnyben. Ezt többször világossá is tette.

Ő volt az, aki elkísérte őt Cannes-ba, hogy átvegye az Arany Pálmát 2019-ben, ő az, aki a cégének alkalmazottja, ő az, akit a végrendeletének végrehajtójává neveztek ki… És egy esetleges vagyonkezelői jogkör bevezetése még jobban elmérgesítheti a családi kapcsolatokat.

Ez a legrosszabb forgatókönyv Alain Delon számára, aki mindenáron el akarta kerülni az örökségéért folytatott háborút. „Nem szeretném, ha a gyerekeim úgy szétszakadnának, mint a Hallyday család” – magyarázta a 2019 májusában megjelent Gálában. „Jelenleg mindent előkészítek. Nem érheti őket meglepetés. A halálom előtt minden rendeződik, akár tetszik, akár nem. Ha nem tenném, szívfájdalom, háború lenne köztük, ebben biztos vagyok.”

Anthony egyelőre tiszteletben kívánja tartani a végrendeletében foglaltakat. „Azt tette, amit helyesnek gondolt, és átlátható leszek, amikor eljön az ideje.” De sajnálja, hogy nem tudott egységes klánt alkotni. „A családi boldogság az összetartozásról, a szeretetről, a bizalomról és az empátiáról szól. Sajnos nem tudta összehozni a családját.”

Forrás: Paris Match

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu