Rajongói remake-et kapott a Warcraft 2! [VIDEO]

A bökkenő csak abban van, hogy ehhez kelleni fog egy másik Blizzard-játék is, ami nem aratott nagy sikereket, amikor megjelent…

 

A LoreCraft Designs követte el a remake-et, miután már 2020-ban kiadta a Warcraft III: Reforgedban a második rész első pár küldetését. Több mint három évvel később viszont a játék felét átültették. Az egyedi kampány neve Chronicles of the Second War, és a Tides of Darkness a sorozat első része lett. A Warcraft II amúgy 1995-ben jelent meg, és ennek ork kampányát lehet a Reforged engine-ben végigjátszani. Tizenhét küldetésre számíthatunk szinkronnal megtűzdelve, így aki kedveli az eredeti Warcraft RTS-eket, legalább ebben nem fog csalódni.

Soundtrack? Van. Bossfightok? Azok is vannak. Még az olajos erőforrás-rendszerét is átemelték az eredetiből a háttértörténetekkel, a jelenetekkel és a vízen történő csatákkal együtt. Szóval a LoreCraft Designs eléggé igyekezett mindent bepakolni. A hősöket és a karaktereket a játékmenet, továbbá a cameók kapcsán mutatják be a játékosoknak. A soundtracknél nem másolták ki az eredeti játékból a dalokat, hanem újraalkották azokat, míg a szinkronnak több mint 1500 sornyi szövege van az egységek kommentjeitől a jelenetekben használt szövegekig.

Igen ám, de mi a helyzet a játék másik felével? A Warcraft II-ben ugyanis volt emberi kampány is. A LoreCraft Designs erről nem közölt részleteket, de nem lepődnénk meg, ha később majd ezzel is jelentkezne a csapat, de jobb lesz türelemmel lenni feléjük, mert ha az orkok kampányához is három év kellett, ezt sem fogják hónapok alatt összehozni (vagy ha igen, annak minősége olyan is lenne…). Mindenesetre az orkos kampányt a Warcraft III: Reforgedhoz le lehet tölteni. A fejlesztők annyira komolyan gondolták a rajongói remake-et, hogy még külön videót is készítettek az ork kampány megjelenéséhez.

Igaz, ennyi nem lesz elegendő ahhoz, hogy a Warcraft III: Reforged sokkal nagyobb sikernek örvendjen (pláne, miután kényszernyugdíjazta az eredeti verziót…).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu