Mit várhatunk az Xbox Game Pass-tól 2024-ben?

2023 az Xbox Game Pass egyik legjobb éve volt, és már csak a jelenlegi felhozatal alapján is könnyen lehet, hogy 2024 is egy újabb nagyszerű év lesz a szolgáltatás számára.

 

Lehet, hogy 2023 nem volt a legjobb év az Xbox első féltől származó exkluzív játékok számára, és néhány várva várt megjelenés a végén kissé csalódást okozott, de ez nem von le semmit az Xbox Game Pass összességében kiváló évéből. A csodálatos meglepetésektől kezdve az olyan csodálatos meglepetéseken át, mint a Hi-Fi Rush, az egész évben folyamatosan érkező első féltől származó játékokig, mint a Starfield és a Forza Motorsport, beleértve néhány nagyszerű harmadik féltől származó kiegészítőt, mint a Texas Chain Saw Massacre, a Sea of Stars és a GTA 5, az Xbox Game Pass egész évben egyenletes minőséget nyújtott, így 2023 könnyedén az egyik legjobb év lett.

De 2023 már jócskán a visszapillantó tükörben van, és itt az ideje előre tekinteni, hogy lássuk, mit tartogat az Xbox Game Pass 2024-ben. Ahogy 2017 óta minden évben, az Xbox Game Pass továbbra is havonta egy maroknyi új játékot hoz a szolgáltatásba, és bár sok játékot az utolsó pillanatig titokban tartanak, jó néhány címet már most megerősítettek az Xbox Game Pass 2024-es kínálatában, és pusztán ezek alapján a rajongók egy újabb nagyszerű évre számíthatnak.

 

Resident Evil 2 Remake: még egy történetet megosztott a veterán a többiekkel: egy másik nap későn ért a Capcomhoz, és amikor belépett az ajtón, a fejlesztők épp befejeztek egy beszélgetést egy Resident Evilen alapuló minijátékról.

Az Xbox Game Pass már most nagyszerű korai 2024-es felhozatalt erősített meg

 

Ahogyan 2023-ban, úgy az Xbox Game Pass is stílusosan indította az új évet, idén januárban egy egészen kiemelkedő line-upot szolgáltatva. Az Xbox Game Pass előfizetők a következő hetekben olyan hatalmas címeket élvezhetnek majd, mint az Assassin’s Creed Valhalla és a Resident Evil 2 Remake, két olyan játékot, amelyeket már évek óta nagy érdeklődés övez. Az ígéretes indie folytatás, a Turnip Boy Robs a Bank szintén az Xbox Game Pass első napján jelenik meg ebben a hónapban, néhány más érdekes kisebb címmel együtt.

De a január csak a kezdet. Bár a játékok túlnyomó többségét még nem erősítették meg, 2024 februárja már most jó hónapnak ígérkezik az Xbox Game Pass számára, hiszen három első napi megjelenést hoz, köztük a régóta várt Persona 3 Reloadot, a 2006-os klasszikus remake-jét, a PlateUp! című frenetikus kooperatív főzőszimulációt és az Open Roads című narratív kalandjátékot Keri Russell és Kaitlyn Dever főszereplésével.

 

Egy újságíró szerint, aki ki is próbálta a játékot, az Avowed fejlesztői a Game Awards-on mutathatják be az újdonságokat.

Hatalmas játékok fognak megjelenni az Xbox Game Passon 2024-ben

De míg a január és a február méltó módon indítja az évet, az Xbox Game Pass a legizgalmasabb megjelenések többségét – legalábbis egyelőre – titokban tartja. Jelenleg valamivel kevesebb mint 40 olyan Xbox Game Pass-kiadás van, amelynek előzetes megjelenési dátuma 2024, és bár ezek közül néhány késhet, de akár csak egy maroknyi is az Xbox Game Pass egyik legjobb évévévé teheti 2024-et.

Az Obsidian régóta várt fantasy RPG-je, az Avowed jelenleg 2024-es megjelenési dátummal rendelkezik, közvetlenül a titokzatos Ark 2 folytatása mellett. A Senua’s Saga: Hellblade 2 is évekig tartó trailerek után végre idén jelenik meg az Xbox Game Passon, akárcsak a S.T.A.L.L.K.E.R. 2, amely számos késést kapott, mivel a fejlesztők közül sokan kénytelenek voltak harcolni a jelenleg is zajló ukrán-orosz háborúban. Emellett rengeteg ígéretes indie játék is van, amelyek jelenleg 2024-re vannak beütemezve az Xbox Game Passra, köztük a Bladerunner-ihlette Replaced, a Harmonium: The Musical, valamint a Still Wakes the Deep című horrorjáték. És bár nincs garancia arra, hogy a rajongók még idén láthatják, ha megjelenik, a Hollow Knight: Silksong is érkezik az Xbox Game Passra.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu