Halle Bailey, A kis hableány sztárja eltitkolta terhességét – nem akármilyen nevet választott gyermekének!

MOZI HÍREK – Halle Bailey, az elismert színész és énekesnő üdvözölte első közös gyermekét a barátjával, a rapper DDG-vel.

 

 

A Disney-hercegnő bemutatta a világnak a kis Disney-hercegét! Halle Bailey üdvözölte első babáját barátjával, DDG-vel. A 23 éves A kis hableány-sztár egy édes Instagram-posztban tette közzé a bejelentést. Egy fotón fogta új kisfia kezét, amelyen egy kis arany karkötő látható, amin az áll: „Halo”. Igen, Halo – bár nagyon vicces lenne, de valószínűleg nem a játéksorozat után kapta a nevét…

„Bár csak néhány nap telt el az új évből, a legnagyobb dolog, amit 2023 tehetett értem, hogy elhozta nekem a fiamat” – írta Bailey a fotóhoz a képaláírást. „Üdvözöllek a világban, én Halóm 🥰👼🏽 ✨a világ kétségbeesetten várja, hogy megismerjen 😉🤣♥️”.

DDG, akinek valódi neve Darryl Dwayne Granberry Jr. szintén egy Instagram-poszttal köszöntötte fiukat, és egy hasonló felvételt osztott meg a következő felirattal: „Messze a legnagyobb áldásom. Fiam fiam… soha nem voltam még ennyire szerelmes, bébi Halo”.

A pár először 2022 januárjában szította a randizási pletykákat. Két hónappal azelőtt, hogy hivatalosan is Instagramra mentek. Míg Bailey a magánéletét nagyrészt privátnak tartja, és korábban nem tett utalást a terhességre, DDG áprilisban hozta nyilvánosságra a hírt. Akkor egy ultrahangos fotót posztolt a következő szavak mellett: „Alig várom, hogy az apukád legyek”. Sokan azonban azt feltételezték, hogy a 26 éves rapper tweetje csak tréfa volt. Tekintve, hogy az április bolondok napján osztotta meg. A spekulációkat követően Bailey visszavágott a testét vizsgáló embereknek.

Novemberben az „Angel” énekesnője a Snapchaten válaszolt egy rajongónak, aki azt mondta, hogy egy nemrég készült fotóján „terhességi orra” van. Bailey megosztott egy videót, amelyben azt írta: „Figyeljetek, ha még egyszer meglátom, hogy valaki még egyszer az orromra mond valamit, akkor pokolian meg fogok fizetni érte”.

Bailey decemberben egy Instagram-sztoriban dicsérte „igazi támogatóit”, amiért „tisztelik a nők testét”. Hozzátette: „Mikroszkóp alatt lenni nem könnyű, de az igaziaknak, akik vallásos módon mutatnak feltétel nélküli szeretetet, hálás vagyok értetek”.

A sztár, aki a nővérével, Chloe Bailey-vel való együttműködések után hamarosan kiadja szóló debütáló albumát, korábban elárulta, hogy a DDG-vel való kapcsolata nagyban befolyásolta a következő korszakát.

Forrás: Instagram, People Magazine

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu