Botrány a Disney-nél! Véletlenül egy felnőttfilm-színészt alkalmaztak A kis hableány egyik szereplőjének!

MOZI HÍREK – A Disney casting csapata véletlenül egy felnőttfilm-színészt alkalmazott A kis hableány élőszereplős változatában, ami zavarba ejtő helyzetet teremtett a gyerekeknek szóló nyári blockbuster esetében.

 

Az élőszereplős remake-en dolgozó castingfőnökök „igazán szexi férfi modelleket” szerettek volna alkalmazni a filmben szereplő sellők megformálására, és a 24 éves Stefano Tomadini, aki Dante Ferrari néven felnőttfilmeket is forgatott, a feladatra felvettek között volt.

Az ő explicit filmjei, amelyekért alkalmanként akár 1000 fontot is kapott, még mindig megtekinthetők az interneten, bár a nézőknek fizetniük kell érte.

Egy forrás a The Sun című napilapnak nyilatkozott: „A castingfőnökök úgy döntöttek, hogy felfogadnak néhány igazán szexi férfimodellt, hogy sellőket játsszanak a filmben.

„Fogalmuk sem volt Stefano felnőttfilm pikáns videóiról, és mivel ‘A kis hableány‘ a gyerekek nagy nyári kasszasikere, ez egy kicsit kínos a Disney számára”.

A film szardíniai forgatása közben Stefano számos kulisszák mögötti fotót osztott meg az Instagramon.

A Disney-t megjelölve a posztban, a képaláírásba azt írta (az Instagram fiókját Stefano azóta törölte, de a Google találatok között még ott van):

„Életre szóló emlékek életre szóló barátokkal!”

A Disney szóvivője nem kívánt nyilatkozni.

A Rob Marshall által rendezett remake-et – amelyben Halle Bailey játssza a címszerepet – a filmstúdió nagyjai korábban „klasszikusnak” titulálták, és kézenfekvő választásnak tartották az újragondoláshoz.

Tony Chambers, a Disney forgalmazásért felelős vezetője a Variety-nek nyilatkozott: „A film klasszikusnak számít. Ha megkérdezünk egy csomó korombeli nőt vagy férfit, a kedvenc animációs filmjük a ‘Kis hableány’ és a ‘Szépség és a szörnyeteg’. Ez egy olyan történet, amely visszaviszi őket a saját gyerekkorukba, és ez a film sokak számára tökéletes lehetőség arra, hogy ezt a szeretetet továbbadják a következő generációnak.”

Forrás: Toronto Sun

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu