Google Assistant With Bard: már képeken is láthatjuk a felturbózott kisegítőt

TECH HÍREK – Több kép is kiszivárgott a technológiailag vérfrissítésen áteső asszistensből, hogy így próbálja a Google megakadályozni az OpenAI ChatGPT-jének elterjedését…

 

Dylan Roussel jóvoltából több képen is megtekinthetjük a Google Barddal integrált Assistantot. Bár az integráció még nem kész, már most betekintést nyerhetünk abba, hogy a Google miképp vágna vissza a hazai pályán, azaz az Androidon. Az Assistant with Bard a Google kísérlete arra, hogy mindegyik felhasználó könnyen hozzá tudjon férni az összes mesterséges intelligenciás funkcióhoz.

A beállításos képernyőn informál minket az applikáció, hogy az Assistant több régi funkcióit is képes a Bard teljesíteni. Ez az elképzelés ötletes, ugyanis nem mindenki akar azonnal mesterséges intelligenciát használni, így pedig rá lehet vezetni őket a kérdéses feladatok MI-vel való teljesítésére. Ezután a képernyő után további lehetőségeket látunk a Bard alkalmazására, és rögtön több javaslatot is kapunk, és a teljes integráció elérésével rengeteg opció válik elérhetővé attól függően, hogy ki miképp használja az assisztenset.

Ha egy aktív appon aktiválnánk az Assistant with Bardot, akkor annyit kell mondanunk, hogy Add this screen, azaz adja hozzá a kérdéses képernyőt, amire klikkelve egy képet mellékelhetünk összefüggés (kontextus) céljából, és még arra is kérhetjük a mesterséges intelligenciát, hogy hajtsa végre a feladatot azzal az információval, amihez az adott pillanatban hozzá tud férni. A témákban való kutakodás esetében ez kifejezetten kapóra jöhet még.

Az Assistant with Bard megőrzi a párbeszédeinket a chatbottal, és bármikor hozzá lehet az előzményekhez férni. Lesznek kiegészítők, amik segíteni fognak a mesterséges intelligenciának, hogy több forrásból is szerezzen adatokat, és így pontosan el tudja végezni a kitűzött feladatot. A képek alapján teljes irányítást ad a Google afelett, hogy miképp akarjuk az új eszközöket használni, de úgy tűnik, hogy az Assistant klasszikus formájában is megmarad (ki tudja, hogy meddig).

Vajon mikor fog az Assistant with Bard elindulni? Ha már most felbukkantak egyes elemei, sokat nem kell várni rá…

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu