Death Stranding: mindjárt itt az első rész Apple portja; kiderült a folytatás alcíme?

Két rövid hír az egyben, igaz, az utóbbi inkább pletyka (de egy kifejezetten megbízható forrásból).

 

A 505 Games és a Kojima Productions bejelentette, hogy a Death Stranding Director’s Cut az iPhone 15 Pro/Pro Maxon, továbbá az M-sorozatú chippel rendelkező iPadeken és Maceken is meg fog jelenni január 30-án az App Store-on. Jelenleg 50%-os kedvezménnyel lehet előrendelni, így a 40 dolláros (euróból számítva 16 ezer forintos) ár helyett 20-ért (kb. 8 ezer forintért) lehet megvenni a portot.

Íme a játék App Store-os jellemzése: „A legendás játékkészítő, Kojima Hideo egy műfaji kihívást jelentő élményt kínál, amely most kibővül ebben a végleges Director’s Cut változatban. A jövőben a Death Stranding nevű rejtélyes esemény megnyitotta az átjárót az élők és a holtak között, aminek következtében groteszk teremtmények a túlvilágról bolyonganak az elesett világban, amelyet egy elpusztult társadalom tarkít. Sam Bridgesként a feladatod, hogy a megtizedelt Amerika utolsó túlélőinek összekapcsolásával reményt adj az emberiségnek. Képes vagy egyesíteni a széttört világot, lépésről lépésre?

A Death Stranding Director’s Cut a Mac-en teljes mértékben kihasználja a Metal 3 olyan funkcióit, mint a MetalFX Upscaling, ami verhetetlen grafikai hűséget és elképesztő teljesítményt tesz lehetővé. Nagy frame rate-et, fotó módot, illetve a a Valve Corporation Half-Life sorozatából és a CD Projekt RED Cyberpunk 2077-ből származó crossover tartalmakkal is rendelkezik. Maradj kapcsolatban a játékosokkal világszerte a Social Strand System segítségével,” írja az Apple.

Eközben készül a folytatás is, amit már 2022-ben bejelentettek. A francia Dealabs weboldalon billbil-kun (aki korábban a PlayStation Plus Essential játékait szivárogtatta pontosan hosszú ideig) azt írta, hogy a Death Stranding 2 alcíme On The Beach lesz, és két héten belül valamilyen bejelentésre számíthatunk. Ez arra utal, hogy a Sony februárban egy State of Play közvetítésre készülhet. A játék megjelenése pedig talán csak 2025-ben lesz esedékes PlayStation 5-re…

Forrás: Gematsu, Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu