Kurt Russellt meglopta a sorozatgyilkos Ted Bundy?! Oliver és Kate Hudson a családi múltról sztoriztak [VIDEO]

MOZI HÍREK – Mostohagyermekei, Oliver és Kate Hudson szerint Kurt Russell csak hajszál híján úszta meg, hogy összefusson a sorozatgyilkos Ted Bundyval…

 

 

A Monarch: A szörnyek hagyatékának színésze, Kurt Russell 1983 óta él kapcsolatban a testvérek édesanyjával, Goldie Hawnnal. Kate és Oliver szerint pedig sok mindent nem tudnak a rajongók a hollywoodi ikonról. A „Jimmy Kimmel Live” hétfői epizódjában Kate azt mondta: „Mindig valamilyen forgatókönyvben találja magát”.

Oliver felidézte Russell néhány legbizarrabb történetét, köztük azt, amikor „megverte Tex Watsont, aki Charlie Manson jobbkeze volt”.

Azt is elmondta, hogy Russell 1977 júniusában rövid időre keresztezte útjait Ted Bundyval, miután Bundy a coloradói Aspenben lévő Pitkin megyei bíróságról egy második emeleti ablakból kiugorva megszökött.

„Ez egy őrült történet” – mondta Oliver. „Kurt kempingezett, szedett a tányérjára, elment sörért vagy valami hasonló, visszajött, és a tányérja eltűnt.”

„Ted Bundyt aztán elkapják, és elmesélte, hogy hogyan élte túl, miután megszökött, és azt mondta, hogy talált egy fickót, aki az erdőben táborozott a barátaival, meglátta a tányérját, megragadta és megette az ételét” – folytatta Oliver.

Azzal, hogy elment sörért, Russell épphogy elkerülte a potenciálisan veszélyes konfrontációt Bundyval. A sorozatgyilkos akkoriban Pitkin megyében állt bíróság előtt a 23 éves ápolónő, Caryn Campbell 1975-ös meggyilkolásáért.

Bundynak nem kellett bilincset vagy lábbilincset viselnie a bíróságon, mivel a tárgyaláson saját magát képviselte, így használhatta a jogi könyvtárat. Végül egy második emeleti ablakból kiugorva menekült meg, és egyenesen az Aspen melletti hegyekbe indult – írja az ABC News.

A sorozatgyilkos betört egy faházba, miközben hat napig menekült a hatóságok elől. Később pedig ellopott egy autót. Bundyt akkor fogták el, amikor egy rendőrségi helyettes meglátta az úton kanyargó autót.

Bár Russell és Hawn sosem házasodtak össze, Oliver és Kate, akik Hawn első férjével, Bill Hudsonnal közös gyermekek, „apuként” emlegetik a színészt.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu