Nem csak egyszer kell végigjátszani a Final Fantasy VII Rebirthöt! [VIDEO]

A Square Enix bevallása szerint a Final Fantasy VII remake második részletét nem csak egyszer lenne érdemes végigjátszani.

 

A Taipei Game Show alatt felbukkant a japán kiadó következő nagyobb játéka, és erről a Twitteren @Genki_JPN több dolgot is posztolt. Toriyama Motomu, a Final Fantasy VII Rebirth társrendezője elárulta, hogy úgy tervezték meg a játékot, hogy ne csak egyszer játsszuk végig. Ezért van benne a fejezetválasztó funkció, amit a Final Fantasy VII Remake-ben is láthattunk már. Minden bizonnyal itt is lesznek plusz tartalmak a második végigjátszáskor (ezt láttuk az első „szeletben” is!), így a játék élettartama valamelyest növekedni fog, ha mindent látni szeretnénk.

A rendezvényen Toriyama azt is elmondta, hogy a történet is bővült az eredeti Final Fantasy VII-hez képest. A Costa del Solon ugyanis lesz egy olyan epizód, ami az eredeti PS1-es címben nem volt ott, de a PlayStation 5-ös felújításban megtalálhatjuk. Ezen túl néhány videó is felbukkant a Twitteren. Többet láthatunk a Chocobo versenyből, felbukkan Yuffie is (aki úgy tűnik, hogy a Final Fantasy VII Remake Intergrade DLC-ben látott harci eszközeinek többségét megőrizte), láthatjuk a Titan summont, illetve a Synergy támadást, amit Aerith és Cait Sith követ el (erről részletesebben írtunk már korábban, amikor a Square Enix új információkat közölt a Final Fantasy VII Rebirth-ről). A legutolsó beágyazott videó a YouTube-ról van, és itt a Taipei Game Show-féle beszélgetés tekinthető meg (talán nem kell nyelvismeret ahhoz, hogy néhány dolgot értelmezni tudjunk).

A Final Fantasy VII Rebirth nem fejezi be az eredeti tartalmainak felújítását, így minden bizonnyal minimum egy harmadik rész még lesz a remake projektből. Az még évekre van, ám mai hírünk tárgya nem: ez február 29-én fog megjelenni PlayStation 5-re, de később biztosan lesz PC port is. (És a pletykák szerint az Xbox sem fog kimaradni, erről is írtunk korábban.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu