A Square Enix elbaltázta: kiszivárgott, hogy jön a Final Fantasy VII Rebirth demója! [VIDEO]

A Square Enix elnézte az időpontot. Ez mekkora ügyetlenség a japán cég részéről!

 

Eddig is gyanítottuk, hogy a Square Enix nem véletlenül vezette úgy fel a múlt heti State of Play végén a Final Fantasy VII Rebirth külön műsorát (ez ma éjszaka lesz amúgy, holnap minden bizonnyal részletesen taglaljuk), hogy olyan hírekkel fog jelentkezni a cég, amit nem lenne érdemes kihagyni. Már ekkor is azt sejtettük, hogy a játékból egy demó fog érkezni a PlayStation Store-ra, aztán a PlayStation Game Size a Twitteren közölte, hogy mekkora lesz a játék (145 GB!), és ez a fiók is megerősítette, hogy jön egy kipróbálható verzió, amelyből ráadásul át lehet majd emelni az elmentést a teljes játékra, amire annyira sokat már nem kell várnunk.

A PlayStation 5 dashboardján (kezelőfelületén) élesítettek egy reklámot a Final Fantasy VII Rebirth demójának. Ezt az Explore ikon alatt lehet megtalálni, és már jellemzést is kapott, ami így hangzik: „Tapasztaljd meg a választás erejét! Már elérhető a Final Fantasy VII Rebirth demója, amely lehetővé teszi, hogy Cloud vagy Sephiroth bőrébe bújj a nibelheimi epizód során. Fedezd fel a játék történetének nyitó fejezetét, és fedezd fel a világtérképet. A te kalandod, a te választásod!” A trailert magyar idő szerint éjjel egy órakor tették nyilvánossá. Kb. ekkor érne véget a State of Play holnap, szóval egy nappal korábban bukkant fel egy hiba következtében a trailer! Kínos.

A Final Fantasy VII Rebirth február 29-én fog megjelenni PlayStation 5-re, így még három hétre vagyunk a Square Enix játékának megjelenésétől. Az 1997-es PS1-es eredeti felújítása ezzel még nem fog befejeződni, így minimum egy újabb felvonásra számítanunk kell, és ennek is biztosan kelleni fog 3-4 év, mivel a Final Fantasy VII Remake is 2020-ban jött ki PlayStation 4-re. A történet még módosulni fog (már most is vannak változások).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu