Sword of the Necromancer: Resurrection: új dimenzióba lép!

Mivel az eredeti Sword of the Necromancer 2D-s volt, a 3D-s remake ilyen téren is bővíteni fog.

 

A Sword of the Necromancer 2021-ben jelent meg, és ennek a szörnyidéző dungeon crawlernek új verziója a Sword of the Necromancer: Revenant engine-jén fut. Benne új stílusban harcolhatunk, a rendszerek és a mechanizmusok megújulnak, és a megidézett szörnyek mesterséges intelligenciáját is testre lehet szabni. A remasterelt illusztrációk mellett szinkron is lesz angol és japán nyelven, de új jelenetek is lesznek, amik Tama és Koko tragikus szerelmi történetét mélyebben is a felszínre hozzák. Ha végigjátsszuk a Sword of the Necromancer: Resurrectiont, bónuszokat kapunk a Sword of the Necromancer: Revenantban (különleges summonokként megidézhetjük a remake bossait).

A legenda szerint a hegyek mélyén egy eretnek úgy döntött, hogy az örök élet elérése érdekében megszegi az istenek akaratát. Az eretneknek próbálkozása sikerrel járt, és olyan eszközt hozott létre tiltott rituálékhoz, amely halhatatlanságot adhat, és még a halottakat is visszahozhatja. Az évek és évszázadok során sokan próbálták megszerezni maguknak ezt a hatalmat, de a nekromanta kriptájában csak a vesztüket találták. Azt mondják, hogy az eszköz, amelyet a Nekromanta teremtett, egyben fegyver is… Ez volna a játék címét adó nekromanta kardja.

Tama egy volt gazember, akit azzal bíztak meg, hogy kísérje Koko papnőt a kontinens körüli zarándokútján. Utazásuk során Koko meghal, és Tama elviszi a holttestet a Necromancer kriptájába, ahol a legendák szerint olyan erő lakozik, amely képes feltámasztani a halottakat. Tama kétségbeeséssel telve lép be a várbörtönbe azzal a céllal, hogy megszerezze a nekromancia tiltott erejét, nem törődve az árnyékban leselkedő veszélyekkel.

A Sword of the Necromancer: Resurrection valamikor 2024-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Nintendo Switch-re. A megjelenése után számíthatunk a Sword of the Necromancer: Revenantra. Az érdekesség az, hogy az eredeti „kardozás” 2021-ben jelent meg! Három év alatt remake?

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu