Xbox Game Pass: a 2024 februári második frissítés

A Microsoft a következő két hétre felvázolta, hogy mely játékokkal bővíti az előfizetéses szolgáltatását.

 

Már elérhető a Return to Grace (konzol = Xbox Series, Xbox One; PC, felhő), illetve a Tales of Arise (konzol, PC, felhő). Utóbbi a PlayStation Plus Extra kínálatában is felbukkant. (Csak nem fizetett a Bandai Namco a Sony-nak és a Microsoftnak ezért? Főleg a Sony pakolt fel több Tales játékot a kínálatába…) február 22-én jön a Bluey: The Videogame (konzol, PC, felhő), 27-én a Maneater (konzol, PC, felhő; korábban már a szolgáltatás kínálatának része volt), továbbá a Madden NFL 24 (felhő; kizárólag az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetőknek, ugyanis az EA Play része). Február 28-án jön az Indivisible (konzol, PC, felhő; visszatérő cím), 29-én a Space Engineers (konzol, PC, felhő), március 5-én pedig a Warhammer 40K: Boltgun (konzol, PC, felhő) érkezik.

Emlékeztetőképp most nem egy, már a kínálat részét képező játékra hívta fel a figyelmet a Microsoft, hanem csak annyit mondott a redmondi cég, hogy március 28-án a Diablo IV-gyel bővít az Xbox Game Pass. DLC-k, tartalmi frissítések esetében egyetlen dolgot nevezett csak meg a Microsoft: a Microsoft Flight Simulator a Dune kiegészítőt kapta meg, ugyanis a Dűne új filmje miatt összeállt a cég a Legendary Picturesszel és a Warnerrel.

Több Xbox Game Pass Ultimate perk is van. A Calm (alvásra, meditációra, nyugalomra kihegyezett app) három hónapig prémium verzióban használható, az Apex Legendsben a Breakout Supercharge Pack érhető el, a Puzzle Quest 3-ban a zöld lovag felszerelését kaphatjuk meg, a PUBG: Battlegroundsban pedig az Exclusive Survivor Pack lehet a miénk a drágább előfizetéssel. Végezetül két játék távozik február 29-én: a Madden NFL 22 (konzol, PC; EA Play) és a Soul Hackers 2 (konzol, PC, felhő).

Ez egy viszonylag erős frissítésnek tűnik, bár azért gyanúsan sok a visszatérő cím a listán. Ennyire nem találnak újabb játékokat?

Forrás: Gematsu, Microsoft

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu