Marvel’s Spider-Man 2: mikor jön a New Game+? Az Insomniac válaszol!

A tavaly év végén ransomware támadás áldozatául esett Insomniac Games nemsokára ki fogja bővíteni Peter Parker és Miles Morales kalandját.

 

Néhány hete megígérte a Sony stúdiója, hogy március elején számíthatunk a Marvel’s Spider-Man 2 New Game+ módjára, és most konkrét dátumot is hallani az Insomniac Gamestől: március 7-én érkezik az új játékmód, amelyben újra lehet kezdeni a történetet egy magasabb nehézségi szinten, miközben megőrizhetjük az összes megnyitott képességet és kosztümöt. A stúdió hozzátette, hogy egy adott küldetést is újra lehet majd játszani. De az Ultimate Levels, a Golden Gadget Styles, és a további megnyitható tárgyak is megemlíthetőek.

Peter Parker több, szimbiótás sztorikosztüméhez új stílusokat nyithatunk meg az Ultimate Levels-szel, és a szimbióta képességeinek színét mi adhatjuk meg. Két új ingyenes kosztüm is jön, a Marvel’s Hellfire Gala, amit direkt Peter és Miles számára terveztek; Peter Russell Dauterman dizájnját kapta, Miles pedig a Bernard Chang-féle kinézetet kapta a képregénye nyolcadik számából. Az Insomniac a Gameheadsszel is összeállt a Fly N’ Fresh kosztümökhöz, de ezek fizetősek (korlátozott ideig; 5 dollár/2000 forint). A PlayStation szerint 100%-ban felajánlja a Gameheadsnek az ebből származó pénzt, ami március 7-e és április 5-e között folyik be, később pedig ingyenesen is elérhetővé válik.

A fotó mód is frissülni fog, ugyanis matricákat, illetve egy akciófigurás módot kap. Meg lehet változtatni a napszakot is, ha már végigjátszottuk a Marvel’s Spider-Man 2-t. Így a tökéletes megvilágításra nem lesz probléma. Végezetül a könyebb hozzáférhetőséget biztosító funkciók is javultak, ugyanis a képernyőt felolvasó technológia, illetve a hangos jellemzések esetében javulásról számulhatunk be.

A Marvel’s Spider-Man 2 tehát március 7-én kapja meg a New Game+ frissítést, és még a hónap végéig befejeződik a hivatalos PC port fejlesztése (a nemhivatalos, kiszivárgott verzión kényszerből leállt a munka). A Sony stratégiaváltását látva talán nem kell sokat várni a megjelenésére sem.

Forrás: WCCFTech, PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu