Megérkezett a Fallout TV sorozat előzetese – vajon mit várhatunk a szériától? [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Fallout TV sorozat trailerére adott reakciók azt bizonyítják, hogy a rajongók optimisták, hogy a Prime Video adaptációja a franchise esztétikájánál többet is meg tud ragadni…

 

 

Úgy tűnik, a Fallout TV show tegnapi trailere jó fogadtatásban részesült. Nagy izgalmat keltett a közelgő megjelenés miatt. A trailer egy mondata a franchise régi rajongóit is elismerő bólogatásra késztette.

A Fallout minden idők egyik legnépszerűbb játékfranchise-a: retrofuturisztikus, poszt-apokaliptikus stílusa és a hidegháború korának hangulatát és a nukleáris téltől való félelmét idéző története az egyik legmeggyőzőbb egyjátékos élménnyé tette a sorozatot a játékmédia több generációján keresztül.

A játékfranchise jelenleg két rész között van. Ám a rajongók legalább egy dologra számíthatnak 2024-ben is. A Prime Video-ra érkező élőszereplős sorozatra.

Igaz, a Fallout-sorozat fontos aspektusaiba már korábban is bepillanthattak a rajongók. Ám tegnap egy hivatalos trailer jelent meg a közelgő sorozatról. Ebben végre többet láthattunk. MarvelsGrantMan136 Reddit-felhasználó az oldal r/Fallout subredditjére töltötte fel a Fallout trailerét, hogy megvitassa azt más rajongókkal, és elsöprően pozitív reakciókat kapott. A trailer messze legelismertebb része azonban a 2:49-es pontnál következik. Aaron Moten Maximusa megjelenik a képernyőn Ella Purnell főhősnője, Lucy mellett, egy csillagászati montázs végén, hogy az instant klasszikus mondattal rukkoljon elő: „Mindenki meg akarja menteni a világot. Csak abban nem értenek egyet, hogy hogyan.”

 

 

Fallout TV

 

 

Sikerülhet a Fallout TV sorozatnak megragadni a játékok hangulatát?

 

A jelek már a projekt kezdete óta pozitívak. Todd Howard egy forgatási látogatás után a Fallout 5-höz hasonlította a készülő tévésorozatot. A friss Fallout trailer bebetonozta ezt a pozitív jövőképet a rajongók fejében. Maximus mondatát sokan úgy méltatták a kommentekben, mint ami tökéletesen összefoglalja a játék hangulatát. Ez jelzi a forrásanyag megfelelő megértését. Mindez azon túl, hogy a mondat rendkívül jól hangzik, és tökéletesen illeszkedik a trailer többi részéhez, amely szintén dicséretet kapott a látványért és számos ikonikus Fallout-dolog, például a Power Armor és a pusztaság ábrázolásáért.

Szintén tiszteletbeli elismerésben részesült Moten karakterének egy másik sora, aki azt válaszolta, hogy „Hogy bántsam azokat, akik bántanak engem”, amikor arról kérdezték, miért csatlakozott az Acél Testvériséghez.

A rajongók azóta várják a kiemelkedő írói munkát, amióta a Fallout-sorozat Jonathan Nolan csatlakozásával zöld utat kapott. A tapasztalt forgatókönyvíró számos projektben felelős a legerősebb pillanatokért. Közöttük díjnyertes testvérének több sikeres munkájáért. Ez az erő a Fallout trailerében is megmutatkozik. Hiszen a Maximus sora tökéletesen kifejezi a forrásanyag frakciószellemiségét. Úgy, ahogyan kevés más tudta volna.

Ez a megújult izgalom még inkább azzal az érzéssel jár együtt, hogy a Fallout tévésorozat 8 epizódos szerkezete kétélű kard egy ilyen ambiciózus sorozat számára. Mivel teljesen új történeteket kell elmesélnie, és a franchise kánonjának extra felelősségét is viselnie kell, érdekes lesz látni, hogy a sorozat első évada mennyire tud jól teljesíteni.

A Fallout TV sorozat április 12-én debütál az Amazon Prime Video-n. Egyszerre kapjuk majd meg mind a 8 epizódot.

Forrás: YouTube, Reddit

Comment
byu/MarvelsGrantMan136 from discussion
inFallout

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu