Íme, így fest majd az Amazon várva várt Fallout TV-sorozata!

MOZI HÍREK – Az Amazon a videójátékok világának új nagy adaptációjával, a Fallout sorozatával igazi adaptáció-nagyhatalommá válhat…

 

 

A Vanity Fair magazin most exkluzívan közölt egy érdekes cikket az első hivatalos előzetes képekkel a Fallout-sorozatról. Ezt az Amazon Prime Video készíti a Bethesda licencében. A ghoulok, a Brotherhood of Steel és a Vault-Tec menedékházak lakóinak ikonikus kék-sárga egyenruhái a főszereplői ezeknek az első képeknek, amelyek a részletekre való gondos odafigyelésről és a franchise játékainak eredeti dizájnjához nagyon hű produkciós tervezésről tanúskodnak.

A The Last of Us HBO-s adaptációjának közelmúltbeli sikere után a Fallout a videójátékok világának egyik leghűségesebb élőszereplős adaptációja lesz.

A Prime Video produkció nem egy konkrét játékot ültet át a képernyőre. Ám úgy tűnik, nem felejtette el azokat a kulcsfontosságú összetevőket, amelyek a Bethesda posztapokaliptikus RPG-it olyan felismerhetővé teszik.

 

 

Fallout / Amazon

 

 

2024. április 12-én tervezi bemutatni az Amazon Prime Video a Falloutot. A sorozatot Lisa Joy és Jonathan Nolan (a Westworld alkotói az HBO számára) fejlesztették. A történet 2077-ben játszódik, az atomháborút követően, amely apokaliptikus káoszba taszítja a világot. Egyedülálló perspektívát kínál a túlélésről és a társadalomról egy távoli jövőben, amely tele van erőszakos frakciókkal, amelyek a túlélésért küzdenek a szörnyű nukleáris háború utáni pusztaságban.

219 évvel később a cselekmény középpontjában az Ella Purnell által alakított Lucy története áll, aki egész életét a Vault-Tec egyik földalatti óvóhelyén élte le. Az emberiség ugyanis arra vár, hogy biztonságban visszatérhessen a felszínre. A világ azonban megváltozott és mutálódott az emberiség távollétében. Lucy felfedezi, hogy a külvilág tele van óriás rovarokkal, kiéhezett mutánsokkal és gusztustalan emberekkel.

A sorozat a társadalmi egyenlőtlenség, a kulturális megosztottság, a fasizmus és az emberi döntések következményeinek témáit dolgozza fel… no meg a szupermutánsokat, remélhetőleg.

Joy és Nolan mellett Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner is szerepel a showrunnerek között. Sőt, Tom Holland a sorozat egyik executive producere. A főszereplők között szerepel többek között Walton Goggins, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten, Mike Doyle és Moises Arias. Remélhetőleg a rajongók körében jobb lesz a fogadtatása, mint A hatalom gyűrűié! Ugyanis a Tolkien-mitológia filmvásznon való felelevenítésére tett kísérlete nem tudta lázba hozni a könyvek rajongóit, és nem vált azzá a nagy jelenséggé, amit a tetemes költségvetése kívánt…

Forrás: Vanity Fair

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu