Végre kiderült, mikor mutatják be az Amazon Prime Fallout-sorozatát!

MOZI HÍREK – Hivatalos trailert még mindig nem kaptunk, ám a Fallout sorozat promóciója halad. Most már tudjuk, mikor kell majd bekapcsolnunk a(z elektorncsöves, fekete-fehér) tévét, hogy megnézzük.

 

 

A Fallout-univerzumban október 23-a különleges jelentőséggel bír. Ezen a napon kezdődött ugyanis a Nagy Háború, amely a nagyhatalmak nukleáris arzenáljának bevetésével ért véget. A jövendőbeli dátumot minden évben megünnepli a Bethesda. Ez alkalommal a Prime Video arra használta fel, hogy bejelentse, mikor láthatjuk a videójáték alapján készülő tévésorozatot!

Az Amazon egy rövid, a sorozatról készült felvételek nélküli videón keresztül – amelyre még várnunk kell néhány hetet – megerősítette, hogy a Fallout 2024. április 12-től lesz látható a Prime Videón.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a premier az első naptól kezdve több epizóddal lesz-e elérhető, ahogy a Gen V esetében is történt. Vagy pedig egyenesen heti egy epizódot adnak ki az első naptól kezdve.

A bejelentés a videójáték klasszikus Pip-Boy-ján keresztül történt, és mint mondtuk, egyelőre nem tartalmaz több elemezhető anyagot. Egy rövid sajtóközleményt osztottak meg több amerikai médiummal, amely a Falloutról mint Los Angeles posztapokaliptikus változatában játszódó eredeti történetről beszél. A sorozat a Bethesda szerepjáték-sagáján belül kanonikusnak számít majd.

A Walton Goggins főszereplésével készült történet a poszt-apokaliptikus pusztaságban, 2077-ben játszódik. A polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a nukleáris megsemmisülés után.

Ha minden igaz, a cselekmény a Vault-Tec Shelter 33-ban kezdődik, egy ilyen bunkerben, amely a videójátékok egyik kiemelkedő helyszíne…

Ella Purnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones és Aaron Moten lesznek még főszereplők. Továbbá Moises Arias, Johnny Pemberton, Aixa Kendrick, Leer Leary, Dave Register és Rodrigo Luzzi szerepelnek a Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner által forgatott produkcióban. A forgatókönyvet Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner írta. Jonathan Nolan és a Westworldből ismert Lisa Joy pedig executive producerként dolgozik.

Ez csak egy a számos, jelenleg készülő videójáték filmes és televíziós adaptáció közül. Az eddig látottak alapján remélhetjük, hogy a termék méltó lesz egy ilyen szeretett IP-hez.

Forrás: The Verge

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu