Fallout: Ella Purnell fogja játszani az Amazon sorozatának főszerepét

MOZI HÍREK – Ella Purnellt feltehetően Jean szerepére szerződtetik az új Fallout sorozatban. Rajta kívül Walton Goggins is a szereplőgárdában lesz.

 

Lassan halad a Bethesda régóta futó, apokaliptikus világban játszódó akció-szerepjáték-sorozatának, a Falloutnak adaptálása egy Amazon Prime sorozat formájában. Miután néhány hete bejelentették Walton Goggins (Tomb Raider) szerződtetését, most arról számoltak be, hogy Ella Purnell is csatlakozik a projekthez egy ismeretlen szerepben.

Purnell egy fiatal brit színésznő, aki az elmúlt években több filmben is feltűnt, többek között Tim Burton Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children és Zack Snyder Army of the Dead című filmjeiben. A videojáték-rajongóknak azonban fontosabb lehet az Arcane (League of Legends) című játékban való részvétele, amelynek eredeti változatában ő adta az egyik főszereplő, Jinx hangját. Nemrégiben a Yellowjackets (Movistar+) című sorozatban is láthattuk őt.

A fiatal előadó szerződtetését kizárólag a Deadline erősítette meg azzal a felvetéssel, hogy Jean-t fogja alakítani, egy pozitív hozzáállású fiatal nőt, aki veszélyes titkot rejteget. Purnell tehát a sorozat egyik főszereplője lenne. A weboldal szerint a sorozat forgatása várhatóan még idén elkezdődik.

A sorozat új részeinek hiányában visszatérve a Fallouthoz, az illetékesek a Starfieldre és a The Elder Scrolls VI-ra koncentrálnak, a Bethesda ígéretet tett arra, hogy többéves támogatással dolgozik a Fallout 76-on, amely néhány hete mutatott be egy útitervet.

Eközben az Amazon továbbra is keresi az adaptálható videójátékokat, hogy felvehesse a versenyt a Netflix-szel. Az elmúlt hónapokban két nagy sagának a neve is felröppent: Mass Effect és God of War, amelyek közül egyik sem kapott hivatalosan zöld utat.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu