A Fallout-sorozatnak már van főszereplője: Walton Goggins csatlakozik az Amazon Prime Video projekthez

MOZI HÍREK – A Bethesda Fallout-sorozatnak posztapokaliptikus univerzumának adaptációja még idén elkezdődik.

 

Múlt hónapban tudtuk meg, hogy még idén elkezdődik a sorozat gyártása, amely a népszerű Fallout posztapokaliptikus univerzumát adaptálja az Amazon Prime Video számára. A producerek között lesz Lisa Joy és Jonathan Nolan, a Westworld alkotói, hogy életre keltsék a pusztaságot, amellyel a Bethesda meghódított minket, és most megismerhettük, hogy ki lesz a főszereplője.

A Deadline jelentette, hogy Walton Goggins lesz az az arc, aki ennek az ambiciózus projektnek a szereplőgárdáját vezeti majd, egy veterán színész, akit láthattunk már főszereplőként a Pajzsban, gonosztevőként a Hangya és a Darázsban vagy a Tomb Raiderben, amellett, hogy Quentin Tarantino filmjeinek állandó szereplője, a Django Unchained vagy a The Hateful Eight szerepeivel.

Részletek Goggins karakteréről még nem derültek ki, bár a Deadline szerint az egyik kísértet alakítása felé mutat. A Fallout univerzumon belül ezek mutálódott emberek, akiket a Nagy Háború elhúzódó sugárzásának tettek ki. Az Amazon Studios és a Kilter Films a Bethesda Game Studios-szal és a Bethesda Softworks-szel közösen fogja megvalósítani a projektet.

Azt is tudjuk, hogy Jonathan Nolan fogja rendezni a sorozat első fejezetét, amellett, hogy bemutatja a sorozatot és annak univerzumát. Kétségtelenül a videojáték-sorozatok aranykorát éljük, olyan érdekes projektekkel, mint a Naughty Dog munkájának, a The Last of Us-nak az HBO általi adaptációja, vagy a Master Chief érkezése a Paramount+ Halo sorozatában.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu