Híres játékszéria új epizódja debütálhat majd a Nintendo Switch utódján?!

Egy jól ismert és megbízható kiszivárogtató megerősítette, hogy a Persona 6 már valószínűleg a pletykált Nintendo Switch utódkonzolra fog megjelenni…

 

 

Egy elismert szivárogtató azt állítja, hogy a Persona 6 a Nintendo Switch utódkonzoljára fog megjelenni. A Persona 6 körül számos pletyka kering. Annak ellenére, hogy hivatalosan még nem jelentette be az Atlus. Számos kiszivárogtató és bennfentes sokféle információval látta el a rajongókat az évek során. Mindez megnehezíti a dolgok pontos meghatározását, hogy mi igaz és mi nem. A Persona 6-tal kapcsolatos legújabb pletykák a platformok körül forognak, amelyeken állítólag megjelenik.

Míg a korábbi Persona játékok kizárólag PlayStation konzolokon jelentek meg, a Persona 6 állítólag megtöri ezt a sorozatot, és több platformon debütál.

A Persona-sorozat csak 2022-2023 körül vált igazán multiplatformossá. Ekkor néhány fővonalbeli Persona-játékot több platformra, köztük a Nintendo Switch-re is portoltak. A sorozat legutóbbi kiadása, a Persona 3 Reload is multiplatformos volt. A Switch kivételével minden fontosabb platformon megjelent. Mivel még mindig élénken pletykálnak az NS utódkonzoljáról, egy kiszivárogtató azt állítja, hogy a Persona 6 is ezen a konzolon fog debütálni.

Ez az állítás a Sega prominens kiszivárogtatójától, Midoritól származik, aki hihetetlenül pontos volt egész 2023-ban.

Midori Nate the Hate legutóbbi kiszivárogtatására reagált, amelyben azt állította, hogy a Persona 6 Xbox konzolokra fog megjelenni, de valószínűleg nem a Game Pass előfizetéses szolgáltatáson.

Midori megerősítette, hogy Nate the Hate információi helytállóak voltak. Továbbá, hogy a játék több platformon is megjelenik majd, ráadásul. Arra a kérdésre, hogy ez magában foglalja-e a Switch 2-t is, egyszerűen igennel felelt.

 

Mi más érkezhet még az Atlus-tól a Nintendo Switch 2-re?

 

Midori korábban azt állította, hogy két másik Atlus RPG is megjelenik a Nintendo Switch utódkonzoljára. Méghozzá a nemrég megjelent Persona 3 Reload és a hamarosan érkező Metaphor Re: Fantazio. A Persona 3 Reload rendezője, Takuya Yamaguchi korábban azt nyilatkozta, hogy a csapat valószínűleg át tudná portolni a játékot a Nintendo hardverére, ha lenne utódkonzol.

Ha Midori állításai helytállóak, akkor a Nintendo Switch 2 valószínűleg szinte azonnal három lenyűgöző JRPG-t is kaphatna a megjelenése után.

A Nintendo Switch 2-vel kapcsolatban az elmúlt évben számos pletyka látott napvilágot. Sokan azt állítják, hogy a fejlesztők már betekintést nyertek abba, amin a Nintendo dolgozik. Valamint, hogy a konzol valamikor 2025-ben fog megjelenni. E pletykák közül sok megbízható forrásból származik. Azonban részleteik és konkrétumok nem következetesek. Mind a Persona 6, mind az NS utódja egyelőre még csak pletykák. Így a Midori eddigi pontos eredményei ellenére ezeket az információkat érdemes fenntartásokkal kezelni, amíg nem kapunk több hivatalos információt.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu