Stellar Blade: jó hír a rajongóknak, hamarosan kipróbálhatjuk a játékot! [VIDEO]

A Stellar Blade rajongóknak van okuk izgatottan várni a pénteket, március 29-ét, amely a játék nagy napjának ígérkezik…

 

 

A Stellar Blade-et kipróbálni vágyó játékosoknak érdemes március 29-ét bejelölniük a naptárukban. Ugyanis ezen a napon lesz elérhető a demó. Ez a demó egy hónappal a játék hivatalos megjelenése előtt érkezik. Így a játékosok kipróbálhatják, hogy az SB beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.

A Stellar Blade demója a hónap elején véletlenül megjelent a PlayStation Store-on, de gyorsan törölték a listáról.

Azok azonban, akik letöltötték a demót, továbbra is játszhattak vele, egyes játékosok pedig élőben közvetítették a tartalmát, mások pedig a teljes játékmenetet feltették a YouTube-ra.

Most azonban minden PS5-ös játékos kipróbálhatja a Stellar Blade-et, amikor a demó március 29-én megjelenik a PlayStation Store-ban. A fejlesztők arra utalnak, hogy lesz egy kis meglepetés a játékosok számára, akik teljesítik a demó első szakaszát. Ráadásul a demót teljesítő játékosok átvihetik mentési adataikat a játék április 26-i teljes kiadására! Az utolsó checkpointról folytathatják a játékot. A demó lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kipróbálják a képességfát, felszerelést váltsanak, Eve különböző jelmezeit cseréljék, és egy játékon belüli tutorial segítségével megismerkedjenek a harc alapjaival.

 

 

A Stellar Blade-főszereplő EVE és színésznője külsejének reklámként való felhasználásából a fejlesztők, úgy tűnik, nem csinálnak titkot.

 

 

Mit tudunk még a Stellar Blade demójáról?

 

A Stellar Blade demó a játék elejét fogja lefedni. Vagyis, amikor a főszereplő Eve-et egy poszt-apokaliptikus Földre küldik, hogy visszaszerezze a bolygót a Naytiba-tól. Az első boss legyőzése után ér majd véget.

Az interneten elérhető demó játékmenetének tanúsága szerint azonban valószínűleg lesz egy boss challenge opció is a befejezés után, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az első boss mellett egy másik boss-szal is megküzdjenek.

Az SB különböző okok miatt a PlayStation 5 egyik legjobban várt játéka lett. Egyes játékosokat a játék grafikai hűsége érdekel az átvezetők és a játékmenet során. Eközben az akció is gördülékenynek tűik. Másokat a NieR-sorozatra emlékeztető posztapokaliptikus környezet vonz.

A PlayStation 5 játékosok március 29-től próbálhatják ki a játék demóját. Arra azonban figyelni kell, hogy a játék egyes elemei, például a véres, erőszakos és szexuális témák miatt a Stellar Blade Koreában 18+ besorolást kapott. Az amerikai ESRB Mature 17+ besorolásúnak minősítette a játékot.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu