Négy részes dokumentumsorozatot kapott a Final Fantasy VII Rebirth [VIDEO]

A Square Enix talán túlzottan is fényezi magát, mert ha esetleg a Final Fantasy VII remake projekt végén adott volna ki egy ehhez hasonló promóciós anyagot, akkor azt megértenénk, de még nem tartunk ott…

 

Még 3-4 évre vagyunk attól ugyanis, hogy a Final Fantasy VII remake harmadik epizódja (ami szerintünk Final Fantasy VII: Reunion néven fut majd a befejező jelenet alapján) megjelenjen, de a japán kiadót ez mit sem zavarta, ugyanis a Final Fantasy VII Rebirth megjelenése után kb. egy hónappal jelentkezett egy négy részből álló dokumentumsorozattal, amit angol és japán nyelven is meg lehet tekinteni a YouTube-on (mi csak az angol verzió videóit ágyaztuk be).

„Ebben a négyrészes dokumentumfilm-sorozatban a sorozat rendezőinek, művészeinek, tervezőinek és szinkronszínészeinek őszinte betekintéseivel és eddig soha nem hallott történeteivel mélyen belemerülhetsz ennek az új, önálló RPG-nek a készítésébe. Ez a sorozat a rajongóknak és az újonnan érkezőknek egyaránt kulisszatitkokat kínál a játék hatalmas és vibráló világáról, a csapattagok közötti erőteljes kötelékekről, valamint a gazdag, sokrétű történetekről és küldetésekről, amelyek ebben a legendás kalandban várnak rájuk,” írja az Inside Final Fantasy VII Rebirth sajtóközleménye.

A felbukkanó fejlesztők közül néhány: Hamaguchi Naoki (rendező), Kitase Yoshinori (producer), Nomura Tetsuya (kreatív igazgató), Ise Makoto (hangokért felelős rendező), Kawamori Keiji (zenei felügyelő), Suzuki Mitsuto (zeneszerző), Miyake Takako (környezetért felelős rendező), Yamaguchi Iichiro (megvilágításért felelős rendező), Takai Shintaro (művészeti igazgató)… de még a karakterek angol hangjai közül is találunk párat: Cody Christian (Cloud Strife), Britt Barok (Tifa Lockhart), Briana White (Aerith Gainsborough), John Eric Bentley (Barret Wallace), Max Mittelman (Red XIII), hogy csak párat említsünk.

A négy epizód együttesen több mint egy óra hosszú, úgyhogy esetleg egy kiadós húsvéti ebéd után esetleg a játék rajongóinak kellemes kikapcsolódás lehet, ugyanis a Final Fantasy VII Rebirth mindegyik aspektusát érinti a Square Enix a videók során.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu