Nem akárki kampányol a The Last of Us: Part II PC-s portja mellett!

Miközben arról beszélt, hogy mennyire jó a The Last of Us, Mike Ybarra mellékesen megemlítette a Red Dead Redemption 2-t is.

 

 

A The Last of Us-sorozatot a legtöbben ismerik, de a Blizzard egykori elnökét is elég sokan ismerik a játékosok közül. Mike Ybarra közel 20 évet töltött a cégnél azelőtt, hogy idén január elején elhagyta a Blizzardot. Habár néhány hete a Twitter biojában az Xboxnak küldött egy felkiáltást, a közösségi médiában már napok óta a videójátékokról, különösen a PlayStationről és a Naughty Dog franchise-ról beszél.

A Blizzard korábbi elnöke, Mike Ybarra az utóbbi időben elég aktív a közösségi médiában, és az X/Twitteren gyakran beszél az éppen aktuális játékairól.

Nemrég azt nyilatkozta, hogy 100%-ban befejezte a PC-s The Last of Us: Part I-et. A következőket jegyezte meg. „Végre sikerült végigjátszanom a The Last of Us-t PC-n. Kijavították a sajnálatos minőségi problémákat a megjelenéskor, és a Steam verzió fantasztikus” – mondta.

Majd megemlíti a Rockstar nyílt világú westernjét. „Ez a játék a Red Dead Redemption 2-vel együtt egyszerűen fantasztikus az egyjátékos játék szempontjából.” Ezt a tweetet követően Ybarra felszólította a Naughty Dogot, hogy adják ki a The Last of Us: Part II PC-s portját: „Hé Naughty Dog, azonnal adjátok ki a TLOU 2 PC-s változatát. Bármikor szívesen kipróbálnám” – írta.

 

A Blizzard korábbi vezérigazgatója a The Last of Us mellett a Nixxes-t is méltatta

 

Egy másik posztban ezt mondja a PlayStation Nixxes stúdiójáról, amely a portok elkészítéséért felel. „A PlayStation okos, hogy van egy házon belüli stúdiója, amely az összes PC-s portot megcsinálja. Olyan szakemberek, akik ismerik a PC-t, kapcsolatban állnak az AMD/NVIDIA-val és ismerik a PC-s játékosokat, hogy megadják nekik azokat a funkciókat, amiket szeretnének, hogy a legjobb beállításokkal élhessék át a játékokat. Nincs rossz portolás, nincs kifogás. Csak jó játékok.”

A tweetre érkezett válaszok rámutattak, hogy a The Last of Us: Part I milyen katasztrófa volt PC-n, amikor annak idején elindult.

Ybarra egyetértett velük, mondván, hogy a PlayStation biztosan megtanulta a leckét. (Arról nem is beszélve, hogy a Nixxes nem dolgozott TLOU-n.) „Igen, jó érv” – válaszolta Tom Warrennek. „Szerintem megtanulták a leckét, de szerintem Nixxes újra és újra bizonyított.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu