PlayStation 5-re is megjelenik a C-Smash VRS: New Dimension! [VIDEO]

A Wolf & Wood és a RapidEyeMovers a PlayStation VR2-re megjelent verziót át fogja alakítani úgy, hogy ezt VR-headset nélkül is játszani lehet, és ebből adódóan új módon is játszhatjuk a C-Smash VRS: New Dimensiont.

 

A Wolf & Wood alapítója, Ryan Bousfield szerint izgalmas a PlayStation 5 port, mert a játékban azon van a hangsúly, hogy miképp érződik minden. Már sok játékmódjuk és funkciójuk van, így a fejlesztőknek most a virtuális valóságban való „jelenlét” a hangsúlyos, de ezúttal a kontroller analóg karjain keresztül fogják ezt megvalósítani. Jorg Tittel, a RapidEyeMovers igazgatója pedig arról írt a sajtóközleményben, hogy már 2001-ben beleszeretett a Cosmic Smashbe, és örült annak, hogy a SEGA áldásával VR-ba vihette át, de a C-Smash VRS PlayStation 5 verziójával bezárul a kör, mert lényegében egy új játékról van szó több meglepetéssel, amiről a megjelenéshez közelítve hullik le a lepel.

A C-Smash VRS, a SEGA árkád és konzolos klasszikusának, a Cosmic Smash-nek az újragondolt és elismert játéka. A virtuális valóságból kitörve egy teljesen új élményt kínál minden PlayStation 5-tulajdonosnak. A SEGA ikonjának szellemében, harmadik személyben játszható C-Smash VRS: New Dimension egy jelentős ingyenes frissítésnek köszönhetően lehetővé teszi, hogy a nagy sikerű PlayStation VR2 játék meglévő játékosai PlayStation 5-ön is játszhassanak. Az előrendeléshez elég megvásárolni a PalyStation VR2 verziót. Az innovatív, egyelőre be nem jelentett funkciók mind a virtuális valóságban, mind a nem virtuális valóságban játszók számára tartalmazni fognak újdonságokat. A PlayStation VR2-re már most, a Meta Quest 3-ra, 2-re, Pro-ra és Pico 4 headsetekre pedig a tegnapi nap óta elérhető C-Smash VRS több mint 140 stílusos pályával, ikonikus grafikával és hipnotikus eredeti zenével ötvözi az ütősportok legjavát a blokkok törésével.

A játékosok mozognak, száguldoznak és lehajolnak, intenzív lövéseket, ugrásokat és erőteljes ütéseket hajtanak végre, miközben versenyt futnak az idővel akár egyedül, akár egy barátjukkal. A különböző módok segítségével a játékosok egyjátékos módban a tér és az idő szélére utazhatnak, vagy kozmikus kapcsolatot teremthetnek valaki mással, és részt vehetnek az egymás elleni vagy kooperatív szórakozásban. A játék platformokon átívelő ranglistái szórakoztató kihívásokat jelentenek az egyre növekvő globális játékosközösségének.

A C-Smash VRS New Dimension számos játékmódot tartalmaz a szóló- és többjátékos módok fokozására, köztük a Head-to-Head, Firewall, Quickshot, Zen, Training és egy könyörtelen AI Bot. A végtelen kihívás a játékosokat arra készteti, hogy kitérjenek a szembejövő veszélyek elől, majd szétzúzzák azt. Ez egy izgalmas mód, amely kiveszi a munkát az edzésből. Kooperatívan is megpróbálhatjuk elérni a legmagasabb pontszámot. Az innovatív Emote-rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy online kommunikáljanak az ütőjüket szavak nélküli kifejezőként használva. A ranglisták, a játékosok statisztikái, a zenelejátszó, a több mint 140 pályát tartalmazó pályaválasztó menü, a többlabdás játék, a portálok és még sok más funkció végtelen újrajátszási értéket biztosít. A C-Smash VRS a zene által vezérelt, eredeti zeneszámokat tartalmaz DJ Ken Ishii (Rez Infinite), Danalogue (The Comet is Coming) és az Egyesült Királyság zenei legendái, az Unkle által, hipnotikus lüktetést kölcsönözve a játék lenyűgöző környezetének.

A C-Smash VRS: New Dimension valamikor nyáron érkezik PlayStation 5-re ingyenes frissítésként.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu