Gillian Anderson őszintén válaszolt az X-akták rajongóinak egyik legfőbb kérdésére! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Gillian Anderson válaszolt az interneten a vele kapcsolatos legtöbbet keresett kérdésekre, humorosan őszinte választ adva az X-akták sorozatbéli kollégájával kapcsolatos potenciális románcát firtatóknak.

 

 

„Gillian Anderson és David Duchovny” az internet egyik legtöbbet keresett bejegyzése, köszönhetően annak, hogy hosszú éveken át együtt dolgoztak az X-aktákon. A Wirednek nemrégiben készített videójában Anderson játékosan használta ezt a kereső kifejezést, hogy trollkodjon a rajongókkal, akik folyamatosan azt firtatták, hogy „intim viszonyba kerültek-e”.

Amikor a The X Files eredetileg 1993-ban adásba került, több okból is azonnali sikert aratott. A folyamatos történetszál és a hét szörnyének felállítása mellett a sorozat egy másik aspektusa, amely vonzotta az embereket, a Duchovny és Anderson által alakított Fox Mulder és Dana Scully FBI-ügynökök „összejönnek-végre-vagy-sem” kapcsolata volt.

Habár karaktereik végül romantikus kapcsolatba kerültek, néhány rajongó ugyanezt kívánta volna a valós életben is.

Az alább megtekinthető videóban Anderson ironikus válasszal reagált a „Gillian Anderson és David Duchovny” népszerű keresésére. Így fogalmazott:

„Nem tudom, ki az a David Duchovny? Ó, igen, nem, csak vicceltem. Persze, hogy tudom, ki David. David Duchovny játszotta Fox Muldert. Én Dana Scullyt játszottam, az X-akták című sorozatban… úgy 6000 évig. Hosszú ideig az egyik legmenőbb fickó volt a tévében. Az embereket mindig is érdekelte, hogy David Duchovny és Gillian Anderson személyesen, magánéletben összejöjjenek, ahogyan az is érdekelte őket, hogy Mulder és Scully között lesz-e intim kapcsolat. Ez [az előbbi] soha nem fog megtörténni.”

 

David Duchovny és Gillian Anderson között feszült volt a kapcsolat… de semmiképp sem romantikus

 

Anderson válasza a videóban nagyon is szájbarágós. Ám a végső következtetése, miszerint soha nem lesz semmilyen valós romantikus kapcsolat közte és Duchovny között, nem lesz meglepő azok számára, akik az évek során figyelemmel kísérték a korábban feszült munkakapcsolatukat.

Aki az X-aktákat nézte, könnyen hihette, hogy a páros szoros kapcsolatot ápol, olyat, amelyből több is lehetett volna. Azonban semmi sem állt távolabb az igazságtól.

A főszereplők végül szinte már gyűlölték egymást, olyannyira, hogy hosszú időszakokon át nem beszéltek egymással, hacsak a forgatókönyv nem követelte meg.

A sorozat eredeti futása alatt a páros gyakran úgy hivatkozott a kapcsolatukra, mint egy házasságra. Ám ez inkább a civakodásukra utalt, mint a szerelemre. Bármennyire is feszült volt azonban a képernyőn kívüli kapcsolatuk, ez soha nem befolyásolta a sorozatban végzett munkájukat. Utóbbi az eredeti kilenc évad és két játékfilm alatt töretlenül népszerű volt. Néhány évvel később a sorozat váratlanul visszatért egy új szériával 2016-ban, majd 2018-ban is. Ekkorra Anderson és Duchovny között minden rossz érzés elszállt – képletesen szólva – , és látszólag azóta is barátok maradtak. De ahogy Anderson is elmondta, a rajongók nem nagyon számíthatnak ennél többre.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu