Amikor egy gamernek is a méret a lényeg – Top 10 videójáték projektorral (X)

TOP 10 – A videójátékok élvezete a megfelelő technológia használatával új szintre emelkedhet. A projektorok, mint a Hisense TriChroma C1 4K Projektor, lehetővé teszik, hogy a játékok lenyűgöző grafikái és izgalmas történetei hatalmas méretben és kiváló minőségben jelenjenek meg. Ebben a cikkben bemutatjuk azokat a AAA játékokat, amelyek egy projektoron játszva különösen lenyűgözőek.

 

A projektorok használata a videojátékokban egyre népszerűbb, hiszen lehetővé teszik, hogy a játékosok a szoba falán vagy egy vetítővásznon óriási méretben élvezzék kedvenc játékaikat. A Hisense TriChroma C1 4K Projektor különösen alkalmas erre a célra, hiszen lenyűgöző színvisszaadásával és éles képével biztosítja a legjobb játékélményt. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a játékokat, amelyek projektoron játszva kiemelkedően látványosak és izgalmasak.

 

Kratos szinkronszínésze, Christopher Judge egy apás viccekkel teli videót osztott meg, miközben folytatja a visszaszámlálást a God of War: Ragnarök megjelenéséig.

 

  1. God of War Ragnarök (Sony Interactive Entertainment, Action-Adventure)

 

Tesztünk a játékról.

 

A God of War Ragnarök lenyűgöző látványvilága és epikus története ideális projektoros játékélményt nyújt. A Hisense TriChroma C1 4K Projektor segítségével a játék hatalmas csatái és gyönyörű tájai szinte életre kelnek. A részletgazdag grafikák és a dinamikus harcjelenetek egy hatalmas vásznon még magával ragadóbbak. Érdemes a játékmenetet egy sötétített szobában élvezni a maximális kontraszt és színgazdagság érdekében.

 

 

  1. Gran Turismo 7 (Sony Interactive Entertainment, Racing)

 

Tesztünk a játékról.

 

A Gran Turismo 7 autóversenyzős játéka a részletesen kidolgozott autómodellekkel és valósághű pályákkal igazi vizuális csemege. Egy projektorral a versenyek igazi nagyvásznú élményt nyújtanak. Az autók csillogása és a pályák részletei lenyűgöző látványt biztosítanak. Ajánlott a játékot egy nagy felbontású, sima felületű vásznon vetíteni a legjobb minőség érdekében.

 

Chad Stahelski azt mondja, hogy nem sieti el a Ghost Of Tsushima adaptációját

 

  1. Ghost of Tsushima Director’s Cut (Sony Interactive Entertainment, Action-Adventure)

 

Tesztünk a játékról.

 

A Ghost of Tsushima Director’s Cut csodálatos tájai és részletesen kidolgozott karakterei projektoron játszva még inkább magával ragadók. A Hisense TriChroma C1 4K Projektor élethű színei és kontrasztjai lehetővé teszik, hogy a játékos teljes mértékben belemerüljön a szamurájok világába. Japán középkori világa, illetve szamurájunkkal való összecsapások, amelyek Kuroszava legjobb filmjeit idézik, különösen jól mutatnak nagy méretben.

 

Fejlesztői naplón a Senua’s Saga: Hellblade II – a fejlesztők bemutatják, milyen ingerek érték őket, míg végül Izlandra került az új játék.

 

  1. Senua’s Saga: Hellblade II (Ninja Theory, Action)

 

Tesztünk a játékról.

 

Senua’s Saga: Hellblade II sötét és intenzív világát egy projektorral játszva szinte érezni lehet. Egy jó projektor kiválóan közvetíti a játék sötét tónusait és részletes grafikáit. A viking mitológiát feldolgozó játékban, egy hatalmas vetitővásznon a játékos jobban átélheti a főszereplő pszichológiai utazását és a harcok intenzitását – különösen akkor, amikor gigászi szörnyetegek ellen kell harcolni. A legjobb élmény érdekében ajánlott egy teljesen elsötétített szobában játszani, hogy a játék sötét jelenetei még drámaibbak legyenek.

 

Az Ancient Gods teljes előzetese csak a Gamescom-on jön, ahol majd a brutális DOOM Eternal is felbukkan.

 

  1. Doom: Eternal (Bethesda, First-Person Shooter)

 

Tesztünk a játékról.

 

A Doom: Eternal gyors tempójú, akciódús játékmenete és lenyűgöző látványvilága egy projektoron játszva még intenzívebb élményt nyújt. A Hisense TriChroma C1 4K Projektor éles képe és gyors képfrissítési sebessége tökéletesen visszaadja a játék intenzitását. A nagy vászon lehetővé teszi, hogy a játékos jobban átlássa a harcok kaotikus jeleneteit és élvezze a részletes grafikai elemeket.

 

TESZT - Az EA Sports friss futball-identitása töretlenül örökíti tovább a múlt örökségét: az FC 24 névváltása ellenére a FIFA lényegét megőrzi, miközben számos érzékelhető, bár nem forradalmi újítást csempész a tavalyi játékmechanikába.

 

  1. EA Sports FC 24 (Electronic Arts, Sports)

 

Tesztünk a játékról.

 

Az EA Sports FC 24 focis játéka a nagy képernyőn valódi stadionélményt nyújt. Óriási méretben, a játékos tényleg úgy érezheti, mintha részt venne egy valódi futballmeccsen és a játék részletesen kidolgozott karakterei és pályái különösen jól mutatnak nagy méretben. Rúgd be azt a gólt végre a svájciaknak, amit a magyar focisták mellélőttek!

 

TESZT – Az Assassin's Creed franchise név hallatán azonnal felcsillan a szemünk, hiszen az elmúlt 16 év során a játékipar egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

 

  1. Assassin’s Creed Mirage (Ubisoft, Action-Adventure)

 

Tesztünk a játékról.

 

Az Assassin’s Creed Mirage Bagdad városában játszódik a 9. században. A játékosok parkour mozdulatokkal és harcokkal fedezhetik fel a történelmi helyszínt. Projektoron játszva a részletesen kidolgozott épületek és utcák még jobban érvényesülnek. A város nagyobb méretben még élethűbben jelenik meg, ahogy a főszereplő asszaszinnal szabadon bejárhatjuk a középkori Bagdadot. Egy „leap of faith” egy magas toronyról sosem volt ilyen látványos, mint egy projektorral!

 

exkluzív Cyberpunk 2077 - A Mátrixban, vagy a John Wick filmekben is felbukkanó Keanu Reeves az E3-on nagyot alakított, amikor megerősítésre került, hogy a Cyberpunk 2077-ben lesz. CD Projekt

 

  1. Cyberpunk 2077 (CD Projekt Red, Role-Playing)

 

Tesztünk a játékról.

 

A Cyberpunk 2077 neonfényes, futurisztikus világa egy projektoron játszva szinte életre kel. A Hisense TriChroma C1 Projektor éles képe és gazdag színei tökéletesen visszaadják a játék világának részleteit és atmoszféráját. A nagy méretű vásznon Night City részletei és gazdag, őrült színei sokkal jobban előjönnek. Persze, itt is ajánlott a játékmenetet egy sötétített szobában élvezni a maximális élmény érdekében.

 

Egy Rockstar-bennfentes szerint a Red Dead Redemption 2 kurrens konzolokra való optimalizálása állítólag a GTA 6 fejlesztésének esett áldozatul.

 

  1. Red Dead Redemption 2 (Rockstar Games, Action-Adventure)

 

Tesztünk a játékról.

 

A Red Dead Redemption 2 vadnyugati tájai és részletesen kidolgozott karakterei egy projektoron játszva még lenyűgözőbbek. A Red Dead Redemption 2, bár 2019-ben jelent meg, mind a mai napig az egyik legszebb játék, ami valaha is elkészült, köszönhetően a Rockstar iszonyúan aprólékos és művészi munkájának. Egy vetítővásznon pedig tényleg olyan érzésed van, mintha te lennél a Volt egyszer egy Vagnyugat főszereplője!

 

The Last of Us Part II - Akkor már érdemes lesz várni a Sony feltehetőleg június környékén megrendezésre kerülő műsorára, ugyanis idén nem fognak az E3-on részt venni a japánok.

 

  1. The Last of Us Part II (Sony Interactive Entertainment, Action-Adventure)

 

Tesztünk a játékról.

 

The Last of Us Part II sötét és érzelmekkel teli története projektoron játszva még mélyebb élményt nyújt. A Hisense TriChroma C1 Projektor élethű színei és részletes grafikái lehetővé teszik, hogy a játékos teljes mértékben átélje a Ellie és Abby élet-halál harcát a játékon keresztül. A nagy vásznon a játék drámai jelenetei és kegyetlen összecsapásai különösen filmszerűek és még jobban üt az a frappáns befejezés is…

 -theGeek-

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu