Yakuza: Zero az új rész címe, pornószínésznő nyert a „versenyen”

Yakuza: Zero nevet fogja viselni a Sega legújabb játéka, melyben ismét belevethetjük magunkat a japán alvilág rejtelmeibe. A stúdió állítása szerint bővebb információt az idei Tokyo Game Show-n tudhatunk meg. Ebből a címből ítélve már biztosak lehetünk abban, hogy egy előzménytörténetet fogunk kapni.
ps4pro.eu_yakuza_5
Természetesen PlayStation 3-ra, és PlayStation 4-re fog megjelenni. Annak ellenére, hogy mindkét konzolra fejlesztik, nagy erőkkel dolgoznak rajta, mivel ez lesz az első next-gen Yakuza címük. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Megjelenésről egyelőre nem adtak ki információt, valamint az Észak-Amerikai kiadás eléggé kétséges. Sőt, ha figyelembe vesszük az utóbbi két részt, akkor az USA rajttal kapcsolatban ne legyünk túlságosan optimisták.

Véleményem szerint, ha megtörténik a csoda, akkor is csak a cenzúrázott verziót fogják forgalomba hozni. Bízzunk benne, hogy Európával nem lesznek szigorúak.
ps4pro.eu_yakuza_2
A játékhoz egyébként egy szexi színésznő népszerűségi versenyt” is indított a Sega, melynek az volt a célja, hogy a játékhoz megtalálják a legszexisebb japán színésznőket, akiket majd „szerepeltetnek” a játékban. Talán nem meglepő, hogy a versenyt egy ismert japán pornószínésznő, Chika Arimura nyerte. (Képünkön.)
ps4pro.eu_yakuza_9

A résztvevők listája:

Chika Arimura
Mana Sakura
Ai Uehara
Hibiki Ootsuki
Saki Hatsumi
Sato Haruki
Ayaka Tomoda
Riku Minato
Marina Shiraishi
Kotomi Asakura
Riona Minami
Kokoa Aisu
Ayu Sakurai
Nozomi Haduki
Erika Kitagawa
Ruka Kanae
Kyouko Maki
Emiri Okazaki
Reika Aiba
Iori Kogawa
Ai Haneda
Nao Mizuki
Yuuki Natsume
Rina Itou
Maika
Shizuku Hasegawa
Nanase Otoha
Riri Kuribayashi
Miku Abeno
Miho Tohno

-KicsiYapo-

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu