Robotdinoszauruszok a Horizonban, a Killzone fejlesztőinek új címében

A Guerilla csapat új IP-n dolgozik. Egy kínai weboldalra valahogy kiszivárgott a készülőfélben lévő játékukról néhány kép. Érdemes jobban szemügyre venni őket, ugyanis látható hogy két világot kevertek össze. Az egyik képen például egy régebbi típusú pisztollyal, lándzsával és íjjal felfegyverkezett trió éppen egy hatalmas dinoszauruszra hasonlító szörny ellen küzd. Igaz azt se lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a robosztus dög akár egy Transformer-nek is simán elmenne.

ps4pro.eu-horizon_4

A másikon pedig festői erdői csendélet látható, magasra nőtt zöld fákkal, kis napsütéssel, illetve szarvasokkal, kik éppen menekülnek néhány illetéktelen behatoló elől. Pontosan nem lehet tudni milyen stílusú címre számíthatunk, de a fejlesztőbrigád eddigi munkásságát ismerve úgy tűnik egy újabb gyöngyszemmel fog gyarapodni gyűjteményünk.

ps4pro.eu-horizon_2

Egyelőre, csak Horizon névre lett elkeresztelve. Megjelenési dátummal még nem tudtak szolgálni, de azt már biztosra vehetjük, nem egy újabb Killzone játék van terítéken. Izgatottan várjuk a további fejleményeket. Mivel a Guerilla Team a Sony tulajdonában van, így biztosra vehetjük, hogy bármi is legyen az új cím, kizárólag csak PlayStation konzolra fog megjelenni.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu