NightCry: élőszereplős, paráztatós trailer a PS Vitás horrorhoz

A japánok mindig is értettek az igazán hátborzongató horrorokhoz – legyen akár filmről (A kör), vagy játékról (Silent Hill-sorozat) szó. A Project Scissors című játék új nevet kapott és egy kis kedvcsináló trailert láthatunk belőle, amely már most előrevetíti, hogy a kisképernyős PS Vita-n sem marad el majd a félelmetes hangulat.

ps4pro.eu_Night_Cry_2

A most már NightCry (egybeírva!) címen futó project a Clock Tower játékokat idézi, és jelenleg iOS, Android, és PS Vita gépekre fejlesztik. A történet az óceán közepén, egy hajón játszódik, ahol misztikus gyilkosságok történnek, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy felfedjük a rejtélyt és megmentsük a túlélőket.

Az „ollós” munkacím tehát nincs többé, ennek örömére jelentették meg a fejlesztők ezt az élőszereplős kedvcsináló trailert. Aki járatos japán horrorfilmekben, annak ismerős lehet a stílus és nem is véletlenül: Takashi Shimizu rendezte, akinek többek között Az átok (The Grudge) című kiváló alkotást köszönhetjük. (Aki még nem látta a filmet, az gyorsan pótolja be.) Ez a trailer pedig egy igazán ígéretes és félelmetes játékot ígér – reméljük, nem is fogunk benne csalódni, amikor év végén megjelenik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu