Megérkezett a Sony „Spring Fever” tavaszi akciója

A tavaszi akciók is elkerülhetetlenek, de a Sony egy kicsit másképp viszonyul a mostani leárazósdihoz, hiszen ezúttal indie játékok jönnek ki többnyire PS4-re, de a PS Vita és a PS3 is kap azért a jóból. Bár tény, hogy ezek a dátumok az USA megjelenési időpontok, de mivel gyakori, hogy US fiókkal nyomulunk, ez azért minket is érinthet. Külön kiemelendő az, ahogy a heti bontásban egy bizonyos Shovel Knight is feltűnik: nocsak, a Lapátlovag PS4-re is beütötte magát… és ezúttal is érdemes PS Plus előfizetőnek lenni, hiszen így 10% kedvezményt kapunk mindegyik címre a megjelenés első hetében!

sony-spring-fever-games_800.0

 

Íme a játékok listája, a megjelenési dátumok, a platformok, majd az alap és a PS Plus-os ár dollárban. A Jamestown + kivételével mindegyik Cross-Buy cím, az Axiom Verge és a Bastion pedig később érkezik PS Vita-ra.

Helldivers: március 4. (PS4 / PS3 / PS Vita) [20/18]
Hotline Miami 2: Wrong Number: március 11. (PS4 / PS3 / PS Vita) [15/13.5]
Jamestown +: március 18. (PS4) [12/10.8]
Metal Slug 3: március 25. (PS4 / PS3 / PS Vita) [15/13,5]
Axiom Verge: április 1. (PS4) [20/18]
Bastion: április 8. (PS4) [15/13.5]
Titan Souls: április 15. (PS4 / PS Vita) [10/9]
Shovel Knight: április 22. (PS4 / PS3 / PS Vita) [15/13.5]

Ezeken felül ugyanúgy heti felbontásban adott film és játék-franchise-ok termékei kerülnek leárazásra.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu