Késésben a Sony: még nem közölték a márciusi ingyenes Plus kínálatot

Kicsit blama helyzet áll fenn a Sony-nál. Február 28-a van, szóval holnap már márciusba fordulunk, viszont még nem tudjuk, hogy a havi PlayStation Plus kínálat miként fog alakulni – annak ellenére, hogy általában a hónap vége előtt néhány nappal már közlik a következő hónap kínálatát!

ps4pro.eu_playstationplus3

Annyi már biztos, hogy a Spring Fever kínálatot már tegnap leközöltük, viszont a Sony még nem közölheti, hogy az ingyenes PS Plus játékok melyek is lesznek. Fred Dutton, a PlayStation európai blogjának egyik szerkesztője azt nyilatkozta, hogy „Frusztráló lehet, hogy még mindig várni kell egy kicsit. Nem vagyunk még készek arra, hogy közöljük a listát és konkrét időpontot sem tudok mondani, de esélyes, hogy ez már csak jövő héten történik meg.”

Ha nem csalódunk a kínálatban, talán elnézhetjük a kis késést…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu