Sebastian Loeb Rally Evo – egy speciális DS3

Olyat hajt végre a Milestone a Sebastian Loeb Rally Evo-ban, mint amit eddig videojáték nem tett: elsőként prezentálja játékban a Citroën DS3 Record festést, amelyet majd akkor nyithatunk meg, ha a Sebastian Loeb Rally Experience játékmódot végigjátsszuk.

ps4pro.eu_news_reviews_previews_and_more!_sebastien_Lobb_4

 

60 autó lesz a játékban, kíváncsiak leszünk arra, hogy végül is mikre számíthatunk, mivel ez nem egy WRC-játék lesz – ősszel megtudjuk, ugyanis akkor érkezik PlayStation 4-re a Sebastian Loeb Rally Evo. Remélhetőleg fejlődtek a WRC4 óta… bár nem tudjuk még, hogy bekövetkezik-e, mert játékmenetet, azt még nem láttunk…


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu