Rocket League: Nemsokára patchet kap PS4-en

A Rocket League – amelyről hamarosan teszttel is jelentkezni fogunk – az idei év egyik legkellemesebb meglepetésjátéka lett. Bár tény, hogy nem lett teljesen tökéletes a rajt a PlayStation 4-en. Így viszont meg nem lepő módon érkezni fog egy patch.

Bevallottan sem a Sony, sem a Psyonix nem várt ekkora sikert a Rocket Leauge felől, de – többek között a PS Pluson ingyen elérhetőség miatt – meglepődötten tapasztalták a nagy szervertelítettséget.

ps4pro.eu-news-previews-reviews-rocket-league-1

A patch a szerverre kapcsolódás lehetőségét próbálja elérni, mert sokaknak nem nagyon jött össze ez, ráadásul a fordítást is próbálják kijavítani. De ami a legfontosabb: a játék miatt túlzottan használatra került a ventilláció – nagy hangot eredményezve – a konzolban, ami akár túl is melegedett! Azért ez elég durva, hogy úgy optimalizálták konzolra a Rocket League-et, hogy akár ki is fektesse a PS4-et, nem?

A Rocket League amúgy egy focijáték. Autókkal. Komolyan. Többet nem írnák le itt, mert visszamentünk játszani.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu